Sunday, December 28, 2008

nan ado gambo..

hai sume...(sume??ramai ke reader aku?)kih2...aku nak hupdate blog tp nan ado gambo stakat nih..jdnye malaih sket la...xpo..sabaq ye..nnti aku nangkap gambo byk2..den aku post yo...daaa...

Saturday, December 27, 2008

sedih time...

ni aku nak cite psl mak su aku...die kena strok satu bdn...terpakse la tahan kat spital..
alkisahnye die ni mmg dah kena strok sebelah bdn..pastu ari hape ntah,aku lupe...pakcik aku ninggal aka abg mak su aku ni la...mlmnye after tahlil my pakcik tu,mak su aku nih rebah..tup2 kena strok satu badan..bwk g spital..kn tahan la of cos..haih...sian nau..

now..aku pny xtvt every ptg pas blk keje mesti g melawat die..ade gak ambik gambo die..tp idok la aku ambk dgn btol2..nak mampuih ke..kang ape kt org plak..org ngah sakit2..aku gatai pi ambik gambo plak...nan ado adab susilo tol..haih..

layan gambo skeping 2 nih ..

rombongan cik kiah...

ni time br smapi..ayah aku tu ha berbondong2 bwk krusi utk kezen aku jaga maksu aku kan....

tu org mai melawat2...ramai gile org mai melawat..

tu yg terbaring tuh maksu aku...idok la aku brani nak ngambik gambo dpn2 muke mak su aku tu kn..ade ditempelengnye aku dgn kezen aku tuh..

ekau idok puah2 lg duk spital bdk kocik???org laen nangih masuk spital..ko leh senyum manjang....

Tuesday, December 23, 2008

brunch..

ari ni nak cite psl bekpes aku ngan opismate..haa....brunch tu dr kamus aku sendrik ye...maksudnye..breakfast+lunch...gni ler aku ngan opismate aku tetiap ari..td aku 'brunch' kul 11 lbh weh...kenkadang tu kul 3 br lunch..tu xdak doh namenye brunch...ktorg ni kalu bos masuk opis mmg leh wat bende lain selain keje je...bile bos da cabut....otai la korang yerk..memasing dgn game la,tido la,lepak la...aku ofcos la dgn game...da mmg kipas ssh mati game...esp zuma..suko eden...ntah bape kali katam..tp nak jugok maen...hehehe.. eh...da lari dr tajuk nih...layan je la brunch aku nih...

opismate aku da abih mkn die pny br teringat nak ambk gambo...aisehmen....nasi kerabu die pny....for me nasi minyak org tahlil smlm...hehehe...panaskan je b4 g keje..

air mineral je for us for diet purpose...hehehe

ni ha opismate aku..fidah namenye..ade mu kenal?x nyempat no perabihkan nasik..x tggu teman yo...jago ko..

ni ha eden..muko serupo belon udoh...x beringat aku mkn...camno nih..tlg2...sesape tu camne nk kurus tanpa control2 mkn??hikss


mood...

halluuu!!mod nak nulih mai jap nih...bebenornye dr kemarin lg tp terpakse blk awai la plak...br igt nak lepak ofis sampai kul 6... n3 kali ni eden nak cito psl cito lamo dah ni....sbbnye tentibe teringat kat deme2 nih..act mase kat SATU...rindu btol kat sume org...byk kenngan time duk SATU...makhluk2 best pn ramai..nak list ni..haih gamaknye satu page ler die tibai n3 utk SATU ajo...(gitu ramai ko)...pepehal nan ado mood nak nulih...layan gambo je la yo..
geng yang gamatkan opis...korang mmg besh!!!!

5 of us..anies,k.nie,me,aja n sa

mija,me n aja...mija is ank abg man..mulut satu bdk ni tp ckp byk..hik..

ni time aku ngan aja je tggl..bebudak laen da abih practical..gile bosan time ni...uwaaaa

ni ngan bebudak prac kat bisnes n stor..deme mai melawat admin..

ni la ghuponyo ofis eden..ofis lamo..la ni ofis baru da eden..ofis lama reject eden..uwaaa!!!

itu je la yo...maleh nak nulih manjang2...maleh gak nak upload gambo...jupo next n3 deh..

**mcm2 bhs aku guna lam 1 n3...haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...