Thursday, February 26, 2009

.:Blood type:.

ari ni nak share2 ngan korang psl blood type..act got dis emel psl blood nih da lame...tp br teringat nak tempek..heheh...so,juz read it!!

TYPE O : You want to be a leader, and when you see something you want, you keep striving until you achieve your goal. You are a trend-setter, loyal, passionate, and self-confident. Your weaknesses include vanity and jealously and a tendency to be too competitive.

TYPE A:
You like harmony, peace and organization. You work well with others, and are sensitive, patient and affectionate. Among your weaknesses are stubbornness and an inability to relax.

TYPE B: You're a rugged individualist, who's straightforward and likes to do things your own way. Creative and flexible, you adapt easily to any situation. But your insistence on being independent can sometimes go too far and become a weakness.

TYPE AB: Cool and controlled, you're generally well liked and always put people at ease. You're a natural entertainer who's tactful and fair. But you're standoffish, blunt, and have difficulty making decisions.

blood type aku B...hehehe..kena x ngan myself??sesape leh tlg jwb2??hhehehehe

**motif gambar???saje..nak tempek gambo org blood type B...wakakaka


Wednesday, February 25, 2009

.:Lucky:.

ari ni nak share psl lagu LUCKY...by jason mraz nih...beest jerk aku dgr...

Do you hear me,
I'm talking to you

Across the water across the deep blue ocean

Under the open sky
oh my, baby I'm trying


Boy I hear you in my dreams

I feel your whisper across the sea

I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard


I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Oooohhhhoohhhhohhooohhoo

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this

Every time we say goodbye

I wish we had one more kiss

I'll wait for you I promise you,

**repeat para 3

I'm lucky we're in love in every way

Lucky to have stayed where we have stayed

Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea

To an island where we'll meet

You'll hear the music, fell the air

I put a flower in your hair

Though the breezes through trees
Move so pretty you're all I see

As the world keeps spinning round

You hold me right here right now


**repeat para 3 & 5

**aku kan ngah rajin2 nak update blog...memacam nak masuk...hahahaha

.:Tudung:.

kali ni nak cite psl tudung...cite lameeeeeeeeeee dah...tp sbb kemalasan tahap max br ari ni rase nak share2...hehehe...bile ntah ni opismate ajak aku temankan die cr tudung yg pesen2 skrg nih..aku on jerk..memula tuh cam mls beli tp tentibe rse nak beli tp sampai skrg x pakai2 lagi..hahha..aku mmg cam gini...membeli mudah..memakai tu yg pyh..huhu...bazir kan??
layan gambo je la ye..sbb cam kaku xtau nak
tulih ape...maklumlah da lame x nulih nih...

ma: eh ni bkn yg mcm k.na ke?

aku: eh, yeke? aah la...br prasan...hikhikhik

ropanya same cam yg akaq aku beli time die blk kg ari tuh...hahahha..camno akuleh x prasan tuh...mak aku gak mantap!!!!

tudung ngan modelnye...

ni lak tudung mak aku benornye..tp aku gedik2 nak gak bergaye...gambo2 nih sume kezen aku tuh yg ngambik..tu pob bisingggg mulut die bebel2 kat aku kacau die tgk tv...mase nak pujuk2 die ambik gambo nih

aku: ok2...ni gambo last ain..tlg yerk..chik nak masuk blog nih...

ain: janji gambo last..(pandai je janji2 budak ni sebut...hahhaha)

aku: janji2...

pas ambik gambo nih...zasssssssssss laju gile die lari p kat tv...hampeh pny budak..pekik2 aku jerit suh ambik gambo lg...nan adi dilayannye!!!!!hahahhah

dis da latest one la...aku da pakai g opis...dtg2 je bdk opismate aku, hai ustazah...cinabeng tol...hahaha

best gak pakai tudong nih...senang jerk..sauk cam gitu je...x pyh lipat bagai tuh..aku yg lilit2 tu x minat sgt...renyeh la..tp rs cam nak beli gak satu...wat koleksi...kate rajin membeli malas memakai kannnnnn....hahaha

.:Demostrasi:.

taraa...slamat berjumpe kembali..chewah!!!ni cite smlm...aku nmpk dr tingkap opis aku tp nak ambik gambo cam x nmpk je kan...kamera ciput2..nak turun cam semangat lebey je..then mase balik keje aku tgk still ramai org kat kawasan masjid depan my ofis ngan pak polisi sume..ramai wooo...jammed jalan gitu..aku ngan opismate cam nak tny org tp cam malu2 pon ado...hikhik..nak ngambik gambo takut dikata miss reporter sbb ramai nau cik wartawan mai...so aku ambik gambo dr jauh jerk...tu pon lam takut2..kang pak polisi mai tangkap aku naya ar..huhuhu

gambo pon x byk...layan je ape yg ado..org reformasi,demostrasi n ntah pape si si si tu lg...

mase ni dorang stat nyanyi....
inilah barisan kite
yang ikhlas berjuang...bla...bla...bla...
iyo la tu kan...hikss

mase ni dah jerit Daulat Tuanku! Daulat Tuanku!


yg belah2 blakang nih budak2 muda...

pastu last terambik gambo ni haa....hahahaha..layannnnnnnnn.........

tu je la ye...nnti aku update la...cite lamo2..da...








Tuesday, February 17, 2009

.:lamenye....:.

lamenye??amende lamenye??lamenye aku x hupdate little blog aku nih...wakakaka...ater dah nyakit malas mai..ko gigih la pakse lagu mane pung die mls gak..dis week aje tiap2 ari aku nangguh nak update..ade 2 crite aku rase2 nak jaja kat cni...

td semangat je nak tempek gambo..udohnye tentibe 'die' dtg lg nih...rase nak brenti plak..hehehe..aku brenti la yerk...daaa

smbg next n3...bile tuh??wait n c!!!

Tuesday, February 3, 2009

ganaz...

cet...aku yahoo messenger ngan my fren nih...suh die view blog aku..ni leh ckp blog aku ganaz...cam samseng...cittt!!!hahahha...aku ngah hangin tuh...biase la cin anies oiii....cam x phm lak u nih...

aneerzaliff: yer
aneerzaliff: tp awt u punyer awk ganas sgt
aneerzaliff: tkot i
aneerzaliff: sanseng bagai
adeqdiyani: ganaz??
adeqdiyani: x phm
adeqdiyani: hhhehehe
adeqdiyani: ayat i ganaz2 ke?
aneerzaliff: yup
adeqdiyani: hahhah
aneerzaliff: cm samseng
adeqdiyani: biase la weh
adeqdiyani: i tgh hangin tuh
aneerzaliff: uih

sekian..samseng nak kuar dulu...kihkih

Kena Tag

adus...aku kena tag ngan my SIL ler...aduhai..xpo la..time ade mase+rajin ni kan leh jwb akaq kan...heheh...taggingnye..

List at least 5 things "Things I Can't Stand"...uihh...pyh gak aku nk mikir nih..huhu

1) I can't stand kena bebel....heheh..jgn la bebel kat aku..ade gak aku nyentap pastu mogok..paling2 busuk pon aku wat dono je la..mcm niece aku si adini, bile mama die bebel..kan akaq??hahah...

2) I can't stand nungguin...same gak cam my SIL..aku mmg hangin la ngan org2 yg x tepat mase especially..dah janji kul 10 mai la kul 10,yang ko mai kul 10.30 tu buat hape???ko nak byr gaji aku tggu ko ke?kalau 5,10 minit lmbat aku leh timbang kira lagi..kalau dah sampai20,30 minit tu melampau la wei!!!wah,membebel plak aku kat cni...hahah..

3) I can't stand jalan lame2...hhehe..aku mmg kaki shoping tp sory ler kalau nak ajak aku round satu mall tu dr pg sampai ptg...mmg muncung sedepa la ku...penat sey kaki aku..

4) I can't stand ngan penipu...tp tipu yg light2+sunat tu leh la diterima...hehehe..jgn nak tipu2 aku ye..kang dah kantoi ssh ar kena sembur ngan aku..aku ni bkn ambik kira ape aku nak ckp..pas sembur tu br nyesal x sudah...heheh

5)I can's stand if sehari suntuk x minum air masak or air kosong la kan...(leh trime ke nih...leh la ye..janji cukup 5)..aku mmmggggggg byk minum air masak...kalau x rase cam x kena lak idup aku...mcm x complete la kunun...heheh.

yes!!!!at last!!!!abih gak....5 dah la ye akaq..ni pon abih pk..jap wt keje..jap pk ni..hahaha...dgn segala hormatnya aku ngakkk ingin men'tag' sesape..hehhe..mls nak pk la nak tag sape..kihkih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...