Monday, June 29, 2009

xtvt hujung minggu no 2...



hehehhe...jumaat ke sekayu..sabtu go to jln2 ke bdr k.trg!!!plan nak g pagi tp kezen 2 org ade sklh ganti for hali laya kan..aku pon kn masuk ofis jap pg tuh..so dlm kul 2 lbh tuh gerak p bdr...xde tujuan pon...saje nak bwk kezen aku nih gak jln2+aku nak test drive jln jauh2...(jauh ke???45minit je pon...muahahaha..)

me loff them!!!

sampai2 tuh terus g astaka, beli brg sket2...den terus gerak cr mkn sbb sume cam lapar gile, x mkn pon dr umah...xtau nak mkn ape sbb ms tuh dah kul 4 lbh kot..so we decided mkn kehepsi jerk..tapau den bwk g mkn kat pntai batu burok...best2...suke sgt mggu nih!!!!

borak2...

my bro pon join after mem die abih keje...lepak2+mkn2+borak2+main pantai...syok...mcm xder mslh...best2...

our food...piza ditaja oleh my bro n mem...kehepsi oleh org gov yg br dpt gaji...kami yg swasta ini gigit jari hujung bln nih..hehehe

lps mkn2..kami org2 muda dan jakun (muahahaha..) lari2 p pantai...main2 jap je sbb my aunt da bising2 owh nak balik...rindu ngan anak teruna die yg tggl sorg kat umah...muahahaha...layan gambar je la eh...

aku, 24 thn=bdk umur 9 thn...sob sob sob...

sila layan gambar...aku mls owhhh....huhhu

bdk2 yg suke dpt g jln2...
remaja2 juge sukee...

**org2 berkenaan sila jeles...muahahaha

Sunday, June 28, 2009

xtvt hujung minggu...


fuhh...fuhhh....lame x update blog..hehehe...bz+mls+pnt+mls=blog kusam.....hehehhe
mls owhhh...aku sgt mls skrg nak ambik tau sume2 nih...lgpon cam xder ape nak citer...bile citer ade idea lak lari...ishhh


oh!mak aku seksi sedikit ar...hehehe

so n3 kali ni aku nak citer xtvt ujung mggu baru2 nih...kira rajin ar nih...br 2 hari lps kejadian kan terus hupdate..hehehhe

jumaat tu aku wif my mum, 4 of my kezen n also my aunty go to relax2 kat sekayu..hehehe..lame sgt x pegi even hanya 10minit dr umah...besttt sgttt...bwk bekal sket2 je sbb tujuan utama nak mandi manda je..lgpon kezen aku dah 3bln cuti dr uitm asyik duk umah je, x bwk lgsg p jln2...mcm sian je..hehehhe...suke sgt la die leh g tmpat idaman die tuh...bp mggu ajak aku...aku kan cam mls nak drive ble ramai2 nih...


jumaat tuh lam kul 3 gerak dr umah...kul 5.30 br balik...best2..suke2...me loikeee...aku puas hati owh....hilang sume stress...kalau begini tiap2 mggu kan best...tidak lah saya duduk di rumah termenung dan melara diri...huhuhu



**gambar adalah tidak tantek krn diambil dgn camera fon je...sob sob sob

Friday, June 5, 2009

.:Domam:.

saya adalah demam ari ni...ok, tipu....selsema+xselesa je la, demam blom lg stakat nih...mlm2 tu da start batuk2, igt sbb asyik duk ngan kipas je skrg...skali bgn pg ni terasa dah tekak lain mcm je...ish, sah2 nak selsema ni...aduh la..

dah tau jangkit sape nih....u, tggl i selsema lak ye!!!



**sgt nak x selesa, nak wat keje umah mls jer...sob sob sob

Tuesday, June 2, 2009

.:Selamat Hari Lahir Ma:.


smlm 1 jun, hari lahir mak aku..tp die xder kat umah...ade kat umh my sis kat kl...so xder clebrate ape2 thn nie..dah tuan empunya xder kan...xder mood nak ckp pjg2....nway,

SELAMAT ULANG TAHUN MA..

SEMOGA PJG UMUR

MURAH REZEKI SLALU

DIRAHMATI DAN DILINDUNGI SLALU

I LUV U SOOOOO MUCH!!!!


xder gambar proper wif my mum....ini je yg aku jumpe...mls nak godek2 cr lam laptop aterr my mood is gone ke mane2 ntah....dis pic was taken on sept 07, during my convo day..



.:Sad:.


i'm sad.....

xsuke la perasaan gni...benci ok!
habis sume2 dah nak kn lempang ngan aku...bos2, kuli2, pekerja binaan, kerusi, meja, bil2, resit2, laaptop...aku lempang sume!!
dah la duk sorang opis, xder si penghibur tuh..
emo ok!

see see, dah kt jgn bg aku emo2, ssh nk baik...


sob sob sob



:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...