Friday, October 30, 2009

.:seminar itu:.



ye....semlm saya berada di sini...




dan mcm biase la bile dah sorang2 diri harus nak ambik gambar pon terkial2...makanya hanya gambar ini shj yg berjaya diambil...




hahahhaha...boleh la drpd xder lgsg....kalau pegi berdua mesti pny la byk gambar aku snap...kagum owhh dgn hotelnye....dlm lift leh dgr alunan irama lg...xde de nye hotel lain kat trg ni ada cmtu...

seminar cam biase je..ramai rupanye cidb jemput...sume kontraktor negeri trg ade kot...ade the most yg buat aku proud ialah name company i ade dlm pamplet yg dorang bg....bangga owh...hihihihi,,

perjalanan pg tu sungguh menyeksakan aku...yg sepatutnya 45 minit je 1jam 30minit!herghhh!!!ujan pny psl la...stuck situ cni...tp xleh nak salahkan ujan sbb tu kan kurniaan tuhan...astghafirullah...dah kate smpi lmbat kan so mesti la dpt park yg jauh2...tp bgs sgt, jmpe seorang yg baik hati tumpangkan aku payung...trimas...tu la, dah tau ujan, payung xpenah nak spare dlm kete..

tp alhamdulillah selamat pegi dan balik...






.:Welcome to the new world!!!:.

thehehehehhe......saya dah ade nephew baru..


tp gambarnye xder lagi...


son of my sis...


lahir after solat jumaat td...blom dpt ape2 detail psl baby lg....


so, dengan rasminya seorang lg ahli keluarga saya telah mendapat baby pd hari lahirnya...


congrats for ur hari lahir and ur new son on ur birthday, sis!!!!


clap!clap!clap!


agaknye keturunan family aku ni....hihihihi




**tp mlm ni my mum will tinggalkan saya dan ayah saya...isk isk isk

.:Birthday lagi:.

smlm birth dua beranak...hari ni birthday my sis plak...


HAPPY BIRTHDAY PN NORRAIHANA!!!!!!!



happy birthday....
semoga pjg umur...
semoga tabah menjalani kehidupan....
jaga family baik2....
semoga murah rezeki...




Thursday, October 29, 2009

.:Happy Birthday to Adini & Papa Adini:.

birthday girl...
happy birthday princess...
dah besar...
x boleh pggl adik lg...
dah nak jd kakak...
"kakak, jaga adik baik2 yee..." :p


birthday boy...
happy birthday en.usop...


yes u ollss...bapak ngan anak kongsi tarikh lahir...mantap kan???pandai plan...bagus2...kena menuntut ilmu ni....anak 1st same tarikh lahir dgn bapak, anak 2nd same dgn mak, 3rd same dgn bapak, 4th same dgn mak, 5th...eh2, bape ramai anak ko deq??salah2...brenti takat 4 ye...hehehe...ala, melalut plak...


back to the story....slamat hari lahir utk keduanya...29th October...

moga sihat2 slalu...murah rezeki...

happy2 jugak....pjg umur...

adini, besor cpt, blaja pandai2...jd doctor..jgn jd model..:D



HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!





Wednesday, October 28, 2009

.:Get Lost!!!:.

byk yg aku pk skrg...

  • camne 1st day tempat keje baru aku..
  • ok ke environment keje
  • ade kwn x??(mcm bdk2....hihihi)
  • lps ni ade ms x nak lepak dgn org yg slalu menceriakan aku skrg....
  • blh catch up x pasal i.t ni...dah lame sgt aku tggl..aku da tune kepala aku ni ke construction field la...isk isk isk...tatutt...
  • cikgu besar, cikgu kecik, cikgu cikgi sume ok ke x...since aku keje kat skool kan, yg aku takut kalau guru besar tu demand gilerrrrrr......matik gue...
  • blom tggl lg, aku dah rindu gilerrrrr dgn suasana keje skrg...boleh?????????hahahaa...
yes, even aku crite kat cni byk mslh melanda dlm company aku ni, tp aku still enjoy keje cni...i hav my fren yg sgtttt open minded...boleh kaber mengkaber kalau slh sorg buat slh....aku juga ader paan, azli n pian which is sgttttttttttttt best utk berkawan...even dah tua2(hikhikhik..) sumenye, tp perangai kami 1 kepala je....rindu la....isk isk isk..sume menyokong aku blah dr company skrg...dorang ckp dah alang2 ade peluang bgs lari trs, jgn nyesal nnti.....


aku takutttt, hepiiiiiii n sedihhhhh dlm 1 mase....



**kena x dgn tajuk aku???hihihi





.:haiiyaaa...mopikolaila...:.


bosannye arini....rs mcm stuck je pale otak nak buat keje...maybe sbb mggu ni buat keje tekun sgt sampai ke kul 10 mlm, so otak pon xleh nak trime dah....so arini setelkan ape2 yg ptt je...listkan sume payment subcon yg belum byr, kemas2 brg utk bwk balik, n setelkan payment cert. subcon sbb for sure xder org nak handle nnti....herghhhh....penat la...penat everything...mental and physical....isk isk isk


ptg ni jumpe kwn tmpat mengadu konpem aku nangis la mcm slalu....huhuhu...jumpe die je mesti nangis..hihihi...esp bile aku penat la.i dun know y, tp mostly kalau aku penat konpem aku kena nangis baru la lega sket...tp not like tibe2 nangis, mula2 create mslh dl then br nangis..kdg2 bende tu kecik je tp aku nakkkkk jugak jdkan 1 mslh...so pk2 mslh tu, bebel sket2, emo byk2,after dat nangis n after dat lg konpem better dah aku....bgs pny perangai kannnnn??hahha


k la, got 2 go dear...sbb sebentar lg saya kena menginterview bdk pengganti saya la u olsss...kelasssssss gituuuuuuuuuuuu.......hahaha




**gambar dan tajuk di atas adalah tiada kaitan dgn n3 yg masih hidup ini atau yg telah meninggal dunia.harap maklum.terima kasih.


Tuesday, October 27, 2009

.:SEMINAR KUALITI CIDB:.




kamis ni i hav to go seminar CIDB yg psl iso tu....x abih2 la iso ni...bosan aku.tp yg x bestnye aku g sorang2 je sbb tau2 je la boss aku kan...aku nak g dgn fidah tapiiiiiiiiiiii die xnak fidah tggl ofis plak...suruh aku g dgn bos no 3 tu..oh no!aku adalah rela pegi sorang2 drpd duk dgn org tu dlm kete 1 jam tanpa ckp ape2...ater dah gdh kan...so, keseorangan la aku kamis ni...sob sob sob...


company lain mesti wakil at least 2 org...aku je sorang2...sedih owh..huhu...xpe, i xkisah...that's my last pengorbanan utk my company...hikhikhik...konpem xdpt nak ambik gambo byk2..ye la sorang2 kan...xpe la..nti aku mntk tlg la meja ke, kerusi ke, dinding ke utk ambil gambo aku....hikhikhik...mental!


so kamis ini aku akan drift ke FELDA RESIDENCE K.TRG!!!!!!!!!!


.:Ini Student Saya:.


all of them are my students...f4 students...
kepala ting tong sume...
sgt2 best dgn dorang...awal2 ngajar dl aku x ngam sgt...aku lebih rapat dgn f5 sbb aku mula ngaja dorang...dgn f4 ni loyar buruk je aku rs...
tp dah lame2...astaga...x sggp aku...tiap2 mlm ade je lawak x berpekdah dorang...agaknye kalau dtg org tgk, xtau mane 1 students mane 1 cikgu...sume same2 gelak guling2...hahahaha


i teach them mathematics and add math...yes, i'm a teacher at nite u all....cr mkn...hihihi....ngajar tusyen...ok la..leh buat sara hidup..

ari sabtu lepas dah last aku ngaja sbb sklh pon dah nak abis kan?dorang sume nak exam...so tusyen pon tamat la...stat balik ms cuti sklh ni, tp aku dah x ngaja la...of cos kelas siang n siang adalah masa aku mengkerah keringat kat ofis...so, x dapek la nak nolong...hohoho...


kelas last tu, 5 ketul je yang dtg...yg lain dah nan ado mood...ade lg 5,6 ketul yg x dtg...yg blakang 2 org tu lameeeeeeeeeeeeeeeee dah x muncul lam kls, tup2 ade plak mlm last tu....n yg berdiri baju koko itu ensem bangat...mancung u oll hidungnye...i like....hahaha....ade sorang lg si ensem kat kls ni tp xdtg plak last nite tu....


FOR ALL OF U,
GOOD LUCK YE!
DON'T PLAY2 OK.....
NEXT YEAR DAH SPM....
DO THE BEST!!
:)



.:Settle!!!!:.

yeay!dah setel sume...i dah bgtau bos td...hikhikhik...xder mende pon..hampagas...pny la aku berdebar2 sampai ketar2 tgn...cissssssss


cume bigg boss adelah membebel sket je sbb lmbat gitau kan...ala, surat sampai lmbt bos...lex ar..
die siap offer aku keje part time lg nak buat iso...hahahaha...


boleh2...tp jap je aku ambik tau pssl company ni...x sggp i lame2...kelam kabut ohh....

.:the solution:.

Smlm discuss about the prob yg aku sdg hadapi ni dgn org tertentu...die adalah sgt x setuju aku anta resign letter tu cpt...because he/she (hihihi....) sgt2 la memahami bos sy...

so the solution yg die bg:

ambik cuti 2 hari, ahad n isnin..n then isnin anta notis 1 week beserta leave form lg utk abskan cuti...isnin tu dah konpem gaji masuk, so sesuka hati boleh la anta notis...die nak membebel ke, nk mengamuk ke kat ofis tu..x kisah la sbb aku dah xde...hihi


hmmm....blh diterima akal jugak...tp mcm kejam la kan..cian plak aku pk...tp org itu dah bebel..jgn hanya pk psl org...think urself 1st...aku dgn menurut perintahnya menjawab:


BAIK BOSSSS!! :D






Monday, October 26, 2009

.:She's My Fren:.


she's my ex classmet...
she's my ofismet...
she's my fren...



she's the one who know everything about me...in and out...every single things...
thank god, u give her to me...
to help me face all this...
to ceriakan hari2 suram sy...


n to her,
thanks for tak bocorkan segala2nya...
terima kasih jugak dgn segala nasihat dan dorongan anda...
i really appreciate it...


kami berkongsi segala2nya...
even kat ofis dah borak x berhenti2..
sampai umah je smbg sms lg...
dun know what we'r talking about...
tp ade je crite...
i juz love that time...



to this girl...
THANKS FOR BEING MY FREN....

.:Still Thinking......:.

yes, i'm still thinking camno nak habaq kat boss ni about my new employment....hantar surat resign??mmg la weh...tp dlm ms seminggu ko nak resign???konpemmmmmmm die hold gaji aku....dah la ahad tu hari gaji...pengalaman staf yg lepas2, aku dah sgt masak dgn peel boss aku ni....skit2 hold gaji...isk isk isk...


all of my ofismate n ex-ofismate ckp jgn anta surat resign dl...abihkan cuti then br anta surat resign....mslhnye skrg adalah, cuti aku ade lg 10 hari..kalau aku ambik cuti ahad ni n seterusnya sampai 10 ari, same gak la...aku resign dlm mase seminggu gak kan??


so aku rs aku nak anta surat resign esok...aku nak gitau die aku akan stat wif new employment tgh bln 11....tp stat next week aku nak mula abihkan cuti..tp if nak suh aku buat keje lg, boleh la...cume siang cannot la kan...mlm blh la..lgpon i need tu settle ISO tuh...aku rs camtu lg ok kot....ke camne ye???oh no!sgt la pening...isk isk isk



camne ni??????

.:DOUBLE HAPPINESS:.

ehem2.....setelah aku bermuram durja pd hari sabtu itu...


kegembiraan dtg berganda pd hari ini...


hikhikhik...


tq to this....membuatkan aku bertambah gembira lg....


kena usaha byk2 lg ni....


tp seminggu ni xde n3 yg pjg2 blh buat...byk keje nak setel..isk isk isk...

.:kerja menimbun2 nak kena siap dalam masa seminggu....how meh????:.

some of my frens and siblings texted me about this n3.....they told me to resign from my current ofis....hanya kerna mimpi????oh, sgt tidak munasarawak ok....

but luckily, i got this....so need to reka-reka alasan....hihihi


TAPI


i hav a lots lots lots lots of works to settle down b4 i can leave secara aman tenteram...esp hal ISO...coz sadly nobody in my ofis know better about this standard...i'm the only one yg manage psl tu...mcm kesian jugak la kan nak tggl camtu je....isk isk isk


tu la, lenkali bagi la gaji kat i tggi2 sket bos...nnti i x tggl u....hihihi
gaji naik eveery month boleh????muahahaha


need to finish my jobs!

Sunday, October 25, 2009

.:Sume org......:.

...............pegi singapore...


dunia blog pon menyepi je.....


tambah2 bile ratu blogging ni xder...


tgk blog list hampeh je...


xder org hapdet pon.....


bosan...................................................

.:Thank God:.

smlm, balik keje ade surat from T**D**....dah agak psl yg g interview ari tu...n dah agak jugak mmg xdpt sbb die kate around tgh bulan 10 dorang akan pgl...tp ni dah akhir bulan xde2 pon surat tawaran..so mmg dah tau la xdpt kan...

so buke surat tgk tajuk surat:
JEMPUTAN MAJLIS PERASMIAN 'PENYERAHAN EIO FASA II KEPADA SEKOLAH-SEKOLAH NEGERI TERENGGANU'.

ala, nak jemput2 plak...dah aku x dpt ko jemput2 aku g meriahkan majlis plak...sedih tau...isk isk isk...tp dlm pd tu konpius gak la, sbb nape nak jemput2 aku plak kan..ke die jemput sume yg pegi interview..ahhh, xpe...nnt esok cal je la dorang....

so ari ni, aku try cal:

staf 1:helo, slamat tgh hr..
aku:slamat tgh hari kaq...sy nak tny p
sl eio la..
staf 1:ok.jap ye....sy sambungkan..


tenetenetenete...(bunyi hold tone die...hihihi)

staf 2:helo...
aku:helo...kaq, sy nak tny psl eio..

staf 2:ye...knape?

aku:sy ade dpt surat jemputan blablablablablablabla....tu jemputan ke camne ye?x phm...

staf 2:oooo...ari tu ade dtg interview x?

aku:ade la...

staf 2:means awak dah lulus interview la tu...kite x sempat sediakan surat tawaran sbb bos baru tukar...so sempat anta surat tu je...nnti ahad ni mase lapor diri, kite bg skali surat tawaran...sbb kontrak stat 1 hb....

aku:hah??**terkedu..

staf 2:deq....

aku:ye...ye..kaq, sy ade je....hihihi...sy igtkan surat suh dtg nak meriahkan suasana je..

staf 2:hahaha...x la...dah berjaya tu...kalau x dtg ahad ni, kite bg tempat tu kat org lain...
aku:ok2...tq kaq... :)



oh, sgt aku terkedu...x caye ok...alhamdulillah....tp mslh skrg cmne aku nak bg notis dlm mase seminggu ni?????help me!!!!!




THANK GOD FOR THIS GOOD OPPORTUNITY.... :)




.:Aku ke yg slalu mengalah????:.



jelaskan padaku isi hatimu
seberapa besar kau yakin padaku
utk tetap bisa bertahan dgn ku
menjaga cinta ini

pertengkaran yg terjadi
seperti semua salahku

mengapa slalu aku yg mengalah
tak pernahkah kau berfikir
sedikit ttg hatiku

mengapa ku yang harus slalu mengalah
pantaskah hatiku
masih bisa bersamamu

jelaskan padaku isi hatimu
seberapa besar kau yakin padaku
utk tetap bisa bertahan dgn ku
menjaga cinta ini






Saturday, October 24, 2009

.:Ayushita:.

currently listening to this...



oh no...mendayu2...hihi

.:A****:.

This is encrypted: ***

.:Lunch aku harini ditambah dgn emosi yg belum stabil lagi:.

i tgh lunch dgn burger depan ofis...yummm...yummm...


tambah dgn milo ais....


ohhhhhhhhhhh..........sorga.....


i mntak org tu belikan milo dah brape hari tp xdpt2....


xpe, cari sendiri je...jgn nak harapkan org lg.... :)




tambah menyedapkan lg resepi ini, org yg blanja i!!!!
tq2...murah rezeki kamu ye darling... :)
i lap u lah!

.:????????:.

SHIT!!!



sgt x suker berperasaan camni!!



herghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!



mcm nk maki2 blh ke?????????



subhanaallah....



herghhhh....

Friday, October 23, 2009

.:i just found that..................:.

.........my skoolmate fren ade blog...x la br tau, like dah seminggu tp peram2...ehehehe...terkejut gak knowing that she ade blog...tu pon sbb die view my blog...ntah camne die jumpe blog ni pon aku xtau...hihihi..

nnnnnn wat make me sggh2 nak tau is:

acik, camne lu buat n3 sampai 4 5 puluh dlm mase sebulan???hehhe...nak tau gak arrr.....kongsi meh, cara2 wat duit ni...hahahaha...

to acik:blajo rajin2 ye...asyik stress manjang mu nih!

.:bosan:.

jumaat yg membosankan.....


xtau nak buat ape....


online pon bosan.....


tp baju byk lg x dicuci......hehehe

Thursday, October 22, 2009

.:mimpi:.

eh, aku slalu mimpi yg bukan2.bukan psl org lain tapi psl aku la....n mimpi tu sgtttttttttttttt la scary...camni, bangunan ofis aku nih 2 tingkat.n ofis aku letaknya kat tingkat ataas...kena naik tangga..lebih kurang camni la keadaannya:

kali pertama aku mimpi camni:
aku dgn fidah duk ofis then dtg 3 org indon mai naik....buat2 cakap n then dorang rogol korg...isk isk isk...boleh??cibai btol..nasib ade dtg 1 staf ofis ktorg gak dtg selamatkan kami...ok, fine.setel.

then, x lame lps tu aku mimpi kali kedua..lebih kurang camni:
aku ade kat opis dgn A...A turun nak kuar dr ofis..kat tgga die jumpe 3 indon nak naik, tny aku ade ke x...die ckp ade je...so die pon blah...indon ni naik ofis n ko tau die buat ape kat aku????diorg rogol aku u ollssss....isk isk isk...ape la malang nasib aku ni...yg si A ni mase kat bawah tetibe die terpk:eh, nape die leh tggl aku sorg2 kat ofis dgn 3 indon tu naik....so die trus berdesup naik tgk aku dah nangiss..... :(...how bad....

kali ke 3 aku mimpi lagi....n u know wat????mimpi tu exactly sameeeee sejibik mcm yg mimpi no 2!!!!!!!!!!ape hal ni weh????????scary nye......ples...takut sgt....ples...ples...ples....

then ari tu jmpe A....borak2 kosong dgn die...tbe2 die kate eh, i ade mimpi psl u la...then die cite2 la....nak dijadikan lebih menscarykan hidup aku ni.....SI A ADALAH MIMPI YANG SAME MCM MIMPI KEDUA & KE3 AKU TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uwaaa!!!!!!!!tidak2....knape2???aku mcm...biar btol...xkan la kot...otak die dgn aku same ke or tuhan nak bagi petunjuk...aku pny la terkejut mase die cite...masyaallah, x sangka sgt...and scary...dah la aku slalu keseorangan di ofis sbb fidah kdg2 kena keje luar...goshhh!!!!

lps kejadian tu, sokmo la mengunci pintu di ofis bile keseorangan...tp keinsafan adalah sekejp shj...skrg ni asyik2 lupe nak mengunci pintu...hikhikhik...


help!help!tlg tafsirkan mimpi aku kengkawan...... isk isk isk



**EDITED: A adalah staf ktorg ye... :)




Wednesday, October 21, 2009

.:Siaran Langsung:.

ye...bersiaran langsung dr rumah...


baru balik dr part time job...


penat....but have to do that job to cari2 mkn... :)


but i'm happy sbb dis week is the last week to do that....


igt nak setelkan claim payment certificate subkon mlm ni...


tp tibe2 liat.....


esok nak buat payment dah...


boss mesti nak tgk cert dl....


arhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


somebody help me ples.....isk isk isk




**mlm ni emosi aku x stabil btol...


.:hari ini:.



.....berlalu tanpa byk keje yg x disetelkan...herghhh...mls btol..rajin tu rajin tp bile ngadap laptop n tenet konpem melilau la jdnye...keje dah mmg ngadap laptop n tenet plak wireless so xdpt la nak nolong...kena tggu hantu keje btol2 merasuk dlm bdn....claim subcon ade yg belum setel, L.A dah setelkan td, ISO blom setel lgsg...account statement yg boss mntk blum setel..isk isk isk...ko pening x tgk keje aku yg bercampur aduk???

pg td setelkan sume payment subkon...ade sedikit ketul lg yg x setel..esok dpt claim baru leh la setel...pastu lawat blog2 jap...pastu ptg layan subkon yg dtg ambik chek (yg bini x btol tu)....then ade surveyor anta claim..borak2 melalut ke mcm2 hal plak....sampai 1 jam borak dgn die ko...gile...hahaha...aku ni kan, even dgn org yg br knl n org tu plak byk mulut, x annoying...siap la...mmg ko x balik la kalau layan aku ckp...sume aku cite....hahaha...

n this surveyor mengalami nasib ini...hehehe...sory la en.surveyor...tp ko pun mcm nak ckp lame ngan aku kan2???hehehe...n kesudahannya die kate kalau ade membe2 die yg perlukan pekerja die akan gitau aku...hahahaha...mcm lawak pon ade...sejam je knl, tp dah bleh cr lubang utk keje...die terkejut tgk meja aku yg bertimbun dgn kertas...maap la en.surveyor...zuma dan rakan internetnye x bg i buat keje...gitu la sudahnye...

dah kul 4 ptg melayan cal2 yg masuk...tny tu tny ni...n dis time tgh tggu fidah came back from k.trg...nak g menketedarah plak...

herghhhh....berakhir la 1 hari yg merapu raban dlm hidup aku...gtg dear!

see u in the nexy morning!



**en.surveyor pesan: kalau nak suruh boss tambah staff lg, jgn siapkan keje yg die bg...die kate aku terlampau rajin buat n siapkan sume keje.boleh??bagus gak ko ni en.surveyor....hehehe..

.:Eh, ni sambung lg...hehehehe:.

pjg lak tajuk n3 aku...hahaha...ni some more pictures from my abg mie pny camera...ala, gmbar konvo ari tuh la...byk bebenor..x larat eden!

nmpk ayah aku di celah2 graduan tu???tgh nungguin anaknya.

yo!peace!!


mls nak crite2 n buat caption.boleh??boleh laaaaa labu.............

.:mcm2 perangai org ni ye...:.

cite die camni....aku kan keje dgn kontraktor..so kitorg ade la byk subkon yg buat keje utk kitaorg kan......yang aku nak cite psl salah satu subkon yg buat keje ktorg kat site kat p*k*....

dorang laki bini....1st payment ktorg buat payment laki die je dtg ambik...ok je la..laki die ni jenis slow je...baik2 je la...pastu yg ms wat 2nd payment ni aku da stat benci ngan bini die tu...kes die camni, b4 aku buat chek aku col staf yg manage psl subkon ni...tny company die ade akaun x sbb 1st payment ktorg buat atas nama laki die...tp kali ni boss ckp buat atas nama company...pastu staf ni col bini tu nak konpemkan...staf tu ckp lbh kurang camni: "kaq,ktorg nak kuarkan chek ni.hasu**** (nama company die) ade akaun mane2 bank kan?".....so bini die ckp ok, ade je...go on je la...

ok fine, aku pon siap2 tulis sume...mase dorang dtg tuh...

laki: eh, atas nama hasu**** ke?

aku: aah, ye la...td tny paan die kate ok je..

bini: awak x gitau paan ke buat atas nama personal? (tuju kat laki die)

laki: x la..

bini: buat keje bebal, x pk ssh, igt nak cept je...last2 sume lambat... (bykkkkkkk gile ok die membebel2)....blablablablabla

aku dah mcm..eh akaq ni apesal?yg ko ckp tu laki ko ok?ckp leklok xleh ke...jerit2 ckp laki bodoh la ape la...yg ko tido sekatil sebantal blh plak...mase ko buat anak xde de ko nak ckp die bodoh...aku mmg panassssss ati ssgt...aku sound;

aku: kan ke paan cal akaq?yg akaq x gitau die nak buat atas nama personal knape?die bkn cal cik hasan pon... akaq lg bebal kan? (yg ni aku ckp dlm ati je...hehehe)

bini: tu la....akaq pon x terpk...(see...see...sape lg bebal??!)

geram sgt aku..lame okkk die mrh2 laki die dpn aku...bodo, xtau malu..eeeeeeeeee.....sakit sgtttttttt hati aku....pk la air muka laki ko tuh...ko xder dosa sgt dah ke?nk tambah dosa?x psl2 aku pon tambah dosa skali dgn ko ari ni..herghhh!!!!!!!!!!!!

last2 tu die mntk tukar chek, aku ckp sori la...bos x tggl chek kat ofis...trime je la...ko g bank in dlm acc nnti blh gune gak...nak urgent2 konon.....

yg kes ke3 pon ade...ni br je berlaku jap td...tp mls la aku nak cite....buat sakit ati sgt2...kalau die tu baya2 aku nakkkk je aku tengking suh hormat laki ok....bodo sgt...mcm xde pikiran plak aku tgk...tp g kali ketiga die dtg dgn sorg pakcik...partner dorang kot...gaduh jugak mase nih...pastu pakcik ni tenangkan...nasib pakcik ni ok..die pon malu agaknye...tgk die mrh2 laki dpn org...bodo sgt la pompuan tu...

yeee....aku tau aku blom kawen..xtau alam rumahtgga tu camne...tp at least ko hormat laki ko..at least ok!jgn la tengking die sesuke ati..depan org plak tuh...jatuh la air muka die..laki ko jugak..ko nak org ckp laki ko tu dayus ke?xnakkk kan??????dah tu ko perangai elok2 la sket...

aku mmg hangin bab2 gni...aku xder la nak kutuk2 ke ape kan...tp eeeeeeeeeeeeeeeeeeee............. aku mmg xblh la kesimpulannya...ko rendah2kan laki ko...dah la x jaga mkn minum, tengking menengking plak tuh, ckp asyikkkkk ko ajee yg btol...helooooo, kalo da ghope itu ko kawen dgn die buat ape???ko jwb aku skrg!!!!!!!!jwb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



*aku emo!

**hope aku dijauhkan dr perkara2 spt ni...nauzubillah....

***yg, i lov u..(wah!!!!!statement brani mati ko!)-->hahaha...yg ni dlm mimpi je...


Tuesday, October 20, 2009

.:tak tau dah nak letak tajuk ape:.

aku x berupaya mendapatkan ini becos of x lulus step itu.....



isk isk isk



tp xpe....ganti dgn yg lain!




survey2!hehehhe....

.:Blonde:.


Konsert Beyonce Sabtu ini ditunda

KUALA LUMPUR 19 Okt. - Konsert sulung penghibur antarabangsa, Beyonce Knowles (gambar) yang dijadualkan Sabtu ini ditunda kepada satu tarikh yang akan diumumkan tidak lama lagi.

Penganjur konsert, syarikat Marctensia Sdn. Bhd. dalam kenyataan hari ini memberitahu, penundaan konsert yang bakal berlangsung di Stadium Nasional, Bukit Jalil itu dibuat oleh penyanyi itu sendiri.

Siaran akhbar mengenainya akan diedarkan oleh pihak pengurusan Beyonce iaitu Music World sebelum hujung minggu ini.

"Kami juga menafikan penundaan konsert sulung Beyonce di negara ini adalah atas desakan pihak tertentu.

"Apa pun, bagi pihak Beyonce, kami memohon maaf kepada peminatnya di negara ini yang sudah pun membeli tiket untuk menyaksikan konsert tersebut," ujar kenyataan itu.

____________________________________________________________________

hak elah ko nih...jap nak dtg, jap xnak dtg..pastu nak dtg lg, pastu xnak dtg plak...ape kehainye yop???main2 plak ekau eh..

eh jap2, pehal aku emo plak??xder kena mengena pon ngan aku...hehehe

dah2, nak sambung buat keje. chow!


source:utusan.com.my

Monday, October 19, 2009

.:Lepaking Session:.

hehe...dlm setiap acara konpem ade lepaking session...saje aku nak gakkkk buat n3...hehehe...


ni mkn kat restoran ulik mayang..after convo time..

melayan bdk2 kat playground..nih mase kat umah dah....

melayan org tua nak bergambar dgn bunga2 dan bear nye...hehe




.:Sambung Lagi:.

aku xlarat nak buat 1 n3 je psl convo ari tuh...hikhik..

penat seiii...yag tuh pon seminggu br siap..dgn idea yilek pociknye, byk kejenye, tenet jap ado jap x ado nye..eh, byk la mslhnye..x larat plak aku..

ni sambung lg, here some more pictures!

ayah & ma

elder bro wif sil n adini

2nd bro

elder sis n bil n ajmal

yours truly... :)

lovely kezens....



Sunday, October 18, 2009

.:Wahhh!!!!:.



ade reader from U.S and BRAZIL u olssss!!!!!!!

x caye i....ngeh ngeh ngeh

ye la, blog aku mane la glamer2 nih....

sapo tuh yg duk nun jauh di sana????kenalkan diri anda meh...



:)

.:Hoh!kuar gak akhirnye n3 nih!:.

25th IIUM Convocation Ceremony

awas, n3 nih dipenuhi gambar2 ye. :)

ujung mggu lps aku g k.l together2 wif my family....my twin convo...ktorg bertolak dlm kul 9, ari jumaat tuh....sepanjang perjalanan aku langsung x tido ok...x tido lgsg! catat sejarah nih...segar bugar mata aku mcm badan tuan die...ehem2,nak tau rahsia??xpyh la ye...nak tau jugak??ok2, aku gtau ye...sbnrnye :) ...sbnrnye mlm b4 g kl tuh aku bantai tido dr 7.50 mlm sampaiiiiiiiiiiiii la kul 6.30 pg esoknye...hehe...bgn jap kul 4 pg, solat isyak pastu sambung tido blk...giler x giler??ptt mata elok je terbuka...hahahha...agak2 kalau mak mentua tau aku tido camni nak ke die trime ni??? :p


smapi dlm kul 3, tp lepak2 dl kat gombk sbb nak tggu abg aku balik keje...ater nak duk umah die, so tggu la die balik keje..tp dlm kul 4 camtu kot dah gerak gumah die n sampai2 die dah tggu.. :) k.na aku pon bermlm kat umah abg aku.ptg, rehat2 je..plan nak g jalan2 mlm tuh x jd sbb aku dah sah2 amat mls nak gerak ke mane2...abg aku pon mls..sudahnye sume on malas.hehe.

aku nak ambik gambar graduan tgh beratur ke nak ambik gmbar pokok nih??konpius teman.


haaa...ni br btol..graduaan beratur ikut giliran masing2 ye..


esoknye pg2 aku dah bgn.aku kalau berubah tmpt tido konpem x lena tido la mlm tuh.sudahnye kul 5.30 kot aku dah bgn.mandi2, siap2..n aku org ke 2 siap lps ayah aku.hehe.smgt bukan?

ktorg x gerak ramai2 terus.sebuah kete pegi dl bwk the convo girl, my mum n dad sbb dorang akan masuk dewan..tp aku pon ikut triip dorang.yang tggl family abg n k.na aku la.dorang lmbt sket sbb masing2 tggu anak bgn tido n kalau pegi awal xder ape nak dibuat jugak kan?

tgh helo2 kwn2 nye...

so smpi uia, siap2kan the convo girl, hantar my mum n dad masuk dewan n abg aku bawak aku wif my kezen masuk dewan amende ntah namenye..kalau uni aku dl, dah pggl dewan theatrette.tp kat uia nih idok ler teman tau...kat situ ader skrin besar la utk guest lain tgk kan..so lepak situ la, sng.ade econ n leh duduk.

tido ke bang?hehe

later on yg lain2 pon join duk dlm dewan nih..

<
pastu dah agak2 bosan duk dlm dewan tuh, kitaorg kluar...tgk2 org kat luar...panas dowh ari tuh...x larat..then convo girl pon kaur dr dewan..tu pon lps aku, adini n my 2 kezens dah puas tawaf uia..lame siot...ayah aku semangat tggu depan pintu..hikhikhik...


pastu melayan anak2 buah...



k la, smpai cni je dl..nnti ade lg gambar...penat hoh!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...