Wednesday, March 31, 2010

Mood jiwang sket... :p

Aku adalah seorang yang setia...ecece
Hahaha..

Btol, i'm not into hbgn yg byk2 dlm satu masa because i serius can't handle it...ms utk diri sendiri pon aku x pass, camne nak buat byk2 hbgn dlm 1 mase...yg aku ckp skrg ialah hbgn mcm kapel2 tu ye...harap maklum..

Aku xtau cmne pompuan yg tgh ayat2 lelaki n dlm mase yg sama tgh ayat2 laki lain jugak...lelaki x kisah la kan sbb mmg dorang jenis yg mcm2 gitu...hehe

Aku kalau dah syg sorang tu mesti syg btol2 n x reti nak tipu2, curang2 or yg sewaktu dgnnye...bile aku dah ade seseorg, mesti akan ttp pintu hati utk knl dgn org lain even aku jumpe laki lain yg ensem ke, segak ke, macho ke....ntah la, yg terkeluar kat mulut "gile ensem mamat tu" tp kat hati xde rase nak pon sbnrnye...

Fidah sokmo je kate kat aku, "bagus la mu deq"....huhu..ntah, dah mmg perangai kan.lgpun xde ape la nak dibangga2 kalau curang nih, makin menyusahkan ade la..jap kuar dgn org ni, org tu call...kuar dgn org tu, org ni call...susah kan??

Sbnrnye aku ckp2 hal ni sbb kawan aku terkena dgn makwe die..huhu...kesian lak..ntah, xphm perangai org...lain org lain perangainye kan...



Tuesday, March 30, 2010

Happy Birthday Budak Gumuk


Happy birthday to u...

Happy birthday to u...

Happy birthday to Ajmal...

Happy birthday to u...

27 Mac 2010


Ajmal-2 months (mcm muka adiknye....hehehe)


Ajmal-9 months


Ajamal @ 1 year 9 months-dah jd abg....


Semoga mal jd anak yg soleh ye...jaga adik2..jgn ganas2..haha
Sory, mokcik x g birthday party Ajmal...nnti mokcik bg hadiah dgn syarat blk kg dulu ye...hehe
Owh, sory lagi sbb n3 ni lambat kuar sbb mokcik berada dalam keadaan yg tidak tenteram skrg...huhu

Nway, i miss u ajmal irfan! :p





Monday, March 29, 2010

Stress


Sedih


Lonely



me...rite now.. :(


Dugaan

**sigh....
Org ckp xbaik mengeluh, tu mcm kite sesal dgn ape yg Tuhan dah tentukan kat kite kan?
Tapi i juz don't know wat to do...
Pg td bgn tido pastu duk jap je, terus nangis...
Pastu msg dgn fidah jap, nangis lg...kat skolah on fb n ym, chat wif my fren n my SIL ponnnnnn stil nangis lg...
Sigh...lemahnya aku....
Aku cuma harap skrg air mata aku cpt2 abis so that even sedih cmne pon, terseksa cmne pon, at least aku x nangis which is kalau nangis lg la melemahkan smgt ni...
Byk sgt dugaan lately...


Berikan aku kekuatan Ya Allah....






Saturday, March 27, 2010

Today.....

..... is my bad day...
Tapi saya terimanya dengan redha n berfikiran mesti ada hikmah disebaliknya...
Tapi lg, saya br je nak buat elok2 utk mtest ini kerana saya mau lari dr sekolah skrg kerana saya nmpk mmg xkan ada kemajuan dr segi hbgn dgn guru2...oh my godness!!
Tapi saya sabar, sabar dan terus sabar je la....xnak salahkan sesiapa...
Esok pagi2 akan bertolak ke sekolah..
Saya harap saya terus kuat utk hadapi semua dugaan yg Dia berikan kpd saya...

Bantulah hambamu ini Ya Allah....

**sigh...
:(






Friday, March 26, 2010

Jangan Ada Benci

Andainya ada di antara kita nanti
Berubah hala serta memungkiri janji
Jangan ada benci
Suka dan duka dilalui
Jadikan kenangan di sudut hati

Andainya cita-cita tidak kesampaian
Ikatan murni terputus di pertengahan
Jangan dikesalkan
Jangan lantaran kegagalan
Kita saling berdendam saling bermusuhan

Ungkit-mengungkiti
Sakit-menyakiti
Memusnahkan diri

Kita harus tabah dan bersedia
Cekal hadapi kemungkinan yang tiba
Kadangkala yang berlaku
Di luar kemahuan kau dan aku




**lagu bdk2 af nyanyi...mcm best pulak...







Hehe

Hai..bertemu kembali...hehe
Aku kalau jiwa rawan,asyikkk la nak buat blog post...tp kalau time happy2 xde lak idea nak mencurah2 dtg...hehe
Biasa la, sbb aku ni jenis kalau nak mrh org n kalau bad mood, sume yg kluar dr mulut adalah word yg x elok je...mesti nak maki2 n ade je bende nak buat org marah...
Maybe sbb tu la kot idea byk je, nak kasi org marah...hehe
Tapi tujuan sbnr, x la...saje je nak meluah perasaan..
Nnti baca balik baru aku igt...ni knape, tu knape...blh jd pengalaman yg berharga...

Nway, wat happen..life must go on!!jgn la pulak nnti masuk brite "SEORANG KOORDINATOR IT DILAPORKAN MENGHILANGKAN DIRI DALAM LADANG KELAPA SAWIT"..

Tak ke haru???????












Fb



Everytime bace komen2 kat status ni, mesti air mata mengalir je...
Especially from my fren aimi, abg n akaq...
Serius, dah berkali2 baca pon still berderai je air mata...huhuhu
Tp still menanti komen dr seseorg...knape die x komen pape ye??hmm
:)






Answer

Someone is sad, worry n maybe jugak regret setelah membaca blog post aku kat bawah...hehe
Boleh ke aku jaga diri sendiri??
The answer is.........YES!!
Dun worry sbb aku tau mane yg baik n mana yg buruk...
Cuma sila lah bagi saya semangat, sokongan dan kekuatan...
Dun jd kan bende kecik adalah 1 mslh yg melampau2...
Think b4 u do anything!

:)

Thursday, March 25, 2010

Bad Life...

Br 2 hari kat tmpat keje baru tp aku rase agak terseksa dgn perangai manusia..
Akaq, chik rase chik pon akan menempuh alam pekerjaan yg sgt stress mcm akaq...isk isk isk
Mungkin betul la petunjuk yg aku dpt dlm solat istikharah, tp knape aku still degil nak lawan ape yg Dia bg petunjuk???sbb hormatkan org yg lebih tua, org yg tersyg...ye, kesannye 2 hari aku duk situ..rase terseksa skit..

Tp once dah buat keputusan, dah x boleh nak patah balik..harus kuat, kuat dan terus kuat utk hadapi ape jua hukuman sbb dah lawan petunjuk Dia...harus blajar semula cmne utk berdikari, utk jaga diri sendiri, utk hadapi persekitaran yg bertentangan dgn sikap kite n all that...

Kalau tgk profile pic kat fb skrg ni, serius rase sebak yg amat sgt...xtau bile lg nak dpt kegembiraan cmtu...dah lame sgt x rase happy dikelilingi kawan n org tersyg...

Sejak kuar dr company lama, aku rs makin lemah je....air mata x lekang rasenye..i wish i can be strong, x terlalu bergantung, x menyusahkan sape2, boleh buat keputusan sendiri, blh jaga diri sendiri, blh buang perasaan2 -ve yg slalu ada dlm diri...

Ikutkan sape yg nak jd sedih kan???sume org nak hapy kan???tp kite x blh nak tetapkan diri kite utk sentiasa hapy...apa yg kite nak, yg kita rancang bkn sumenye Tuhan makbulkan...setiap yg berlaku mesti ada hikmah yg tersendiri...anggap dugaan yg Dia bg tu sbb nak kuatkan smgt kite, sbb Dia tau kite blh lalui dgn sabar...aku ni kalau ikutkan xnak sshkan sape2 pon, nak jaga ati org yg aku syg, xnak susahkan tapi sometime apa yg kita nak buat tu, Tuhan x izinkan...jd tolong trime dgn redha..

Kalau nak ikutkan pengalaman yg aku akan dpt dari position skrg, mmg more better dr keje dl..tp kalau hati x senang, jiwa x tenteram buat ape kan?tapi dah buat keputusan, i HAVE to accept it.tlg la bg saya semangat...

Speechless....

:(










Saturday, March 20, 2010

Kembali

Dah lame x update blog kan??
Fb pon dah lame menyepi...
Byk yg perlu diqada ni...heheh
Akan cuba utk update blog dlm masa terdekat..
Byk nak diceritakan....





**acik, aku rase aku ade terdelete 2 komen mu la..huhu..sowi...

***anies, sy juga ade terdelte komen anda yg psl roti tu...sowi again..huhu

Monday, March 15, 2010

It's encrypted again!

Haha..sila bengang skrg krn sy asyik la nak encrypt kan post sy...baik xpyh buat post kan??
Tp i want to sbb nak jd kenangan aku utk ms dpn...nanti nak tunjuk dgn anak2...'tgk la mummy dulu2'...hahahha...
Gatal gelenya..


This is encrypted: ***







Sunday, March 14, 2010

Doaku...



Mlm ni saya akan ke K.L..
Esok segala-galanya akan ditentukan...
Harap2nya dipermudahkan segalanya...
AMIN...

Wednesday, March 10, 2010

Sebab2nya adalah....

Aku rase nak clear kat cni y aku still ragu2 nak trime offer keje br tu..

Sebab2 aku nak stay dgn keje skrg:
  1. Aku dpt rasakan aku akan dpt sekolah pedalaman which is akan meningkatkan perbelanjaan aku.
  2. Beza gaji skrg n akan dtg adalah x byk pon, tp kalau belanja meningkat maka aku telah membuat keputusan yg salah kalau pilih keje baru (rumah sewa, minyak kete, mkn minum)...
  3. Aku x yakin dgn statement "lepas 1 tahun, kite akan serap tetap"....mmg la sepatutnya x pk lg, tp as a person yg ade keje dah mcm skrg, aku kn pk gak...sbb kalau kontrak n pastu die tamatkan kontrak kite, x ke rugi?????

Sebab2 nak trime offer keje baru:
  1. Keje skrg adalah spt goyang kaki je which aku mmg x suke sgt.
  2. Persekitaran sekolah kurang best sbb guru besar strict sgt (tp guru besar sekolah baru nnti camne ye?)

Kalau nak kira byk sbnrnye aku pk, but xtau cmne nak luah dgn kate2....hahaha

Sory, kpala hang...x dpt nak menulis...

Tuesday, March 9, 2010

KEPUTUSAN



I'm still thinking about the new offer yg aku dpt tu...a lot to think of tp sbb ayah aku mcm semangat je nak suh aku pegi, aku rase now aku dah 90% trime tawaran tu..harap2 berkat ibubapa dan org2 kesayangan aku, sumenye akan jd lebih mudah...pray for me.. :)

Skrg sume xde kat ofis ni...nak update blog tp kepala hang btol sehari dua ni...xtau nak citer ape sbb asyik la berpk2 tawaran keje tu..hmmm

SGT SUSAH UNTUK MEMBUAT KEPUTUSAN...

Saturday, March 6, 2010

Beli!!!!Beli!!!!


Oleh sbb terasa nak update blog, tp xde citer...aku nak jaja kasut2 aku kat cni..hehehe..tp xnk jual pon sbnrnye....hehehe

X byk sgt la kan tp dah cukup utk membuatkan my mum membebel2...aku adalah penshopping kasut n beg tegar...even br je seminggu membeli kasut, kalau ade lg berkenan aku beli jugak...muahaha..

Ni separuh je dr kasut2 yg ade rasenye...n dah byk jugak yg dah buang..n ade gak kat luar tu, x letak dlm rak kasut...so aku mls nak ambik nak susun2...hehe

Nk crite satu2 from the left-back:

1) Sandal from Vern's-amie n kila yg belikan ms dorg p kuantan...sgt selesa dipakai..tq to both of u... :)

2) Sandal xde jenama, beli kat KB Mall-best jugak pakai n ramai yg puji cantek..:p

3) Sandal xde jenama jugak-baru je beli kat kamdar k.trg..

4) Kasut santai from.....hehehe..br 1 week dibeli oleh abg kesayangan hamba...hehe

5) Heels from Leno...pakai bp kali je sbb boleh membuatkan kaki saya sakit walaupun cantik..cess

6) Heel from Vincci-dah lunyai, slalu sgt pakai pegi keje..

7) Wedges hijau-xde brand beli kat psr malam tp sgt besttttt dipakai..

8) Sandal from Rorine-baru berusia 3 hari duk dgn aku...muahaha (see, beza sandal ni dgn kasut santai aku br bape hari...mak aku membebel sbb br je beli kasut, muncul sandal ni...hahah)

9) Kasut from Pierre Balmain-KESAYANGAN hamba... :)

10) Kasut ni xde brand gak..ni rasenye urgent punya kasut, ketat dgn aku sbnrnye tp my kezen n my twin paksa surh beli jgk sbb cantikkkkkk...

11) Kasut kaler brown from Leno-xpenah dipakai walau sekali...hehe..n akan telah membuat keputusan utk let go kpd my sis....hehe

12) Kasut from Esarli-beli kat KB Mall..telah lunyai dipakai pegi keje...sgt selesa dan cantikkkk!!!!

Alaa...br 12 je kan..igtkan byk..haha

Skrg sedang usha2 handbag from Beethoven...tapi harganya membuatkan aku stop sekejap... RM 105.99...gulpppp

Beli x beli....beli x beli...beli x beli... :p


Friday, March 5, 2010



Kenapakah kita suka berfikiran negatif sebelum sesuatu perkara terjadi???



!@#$%^&*

:(

Coret2 Kehidupan..

Hmm....ari ni byk prob la tibe2...huhu..mcm2 lak terjadi..

Pg td tibe2 teringat lesen kete dah lame hilang..isk3..td cr2 la kat dlm kete sbb ari tu letak dlm kete tp xde..pastu cr dlm sume handbag pon xde..so aku mls nak cr lg...esok g buat repot polis je la..setel!

Tp sempat gak kena sedas bebelan kat ayah aku...my mum jugak mantain!!!!lap u mummy!

Sbnrnye aku dah BERJAYA dalam temuduga yg aku pegi ari tu (aku hebohkan dlm fb je sl interview ni)..tp aku dlm dilema lak nak trime ke tak..bodoh aku ni kan..kalau dah tau awal2 xnak trime, xpyh la pegi interview..tp gedik jgk nak g interview...ngek tol!

Pastu br dpt brite, my sis pengsan lak kat tempat keje...mcm2 la...hmm











Kegilaan

Saya rindu mau menonton ini:


dan ini:

dan ini:



dan juga ini:

Isk3...bile la astro nak siap ni... :(

Thursday, March 4, 2010

Kacau

Ni adalah post ke 2 yg di encryptedkan untuk hari ini...

Sory, kerana perasaan adalah kacau bilau...








**achik, jgn cuba bertanya lagi...hihi

Luahan Perasaan

Cuti yg membosankan!

Dr aku byk citer nak letak dlm blog akhirnye sume tunggang langgang sbb mood hampeh!


Cuti

Cuti!!!!

Hari Pertabalan Sultan Terengganu..


DAULAT TUANKU







Wedding Nabirah & Farid



Dah lame...tp sbb mls nak update, terbengkalai jdnye...huhu..

Kejadian adalah berlaku pd14hb...

Kenduri pengantin pompuan 13hb tp aku, fidah n aimi decide nak g 14hb je sbb dekat sket dgn k.brg n aimi hanya dpt balik on 13hb mlm je...so sah2 kalau ktorg g kenduri 13hb, aimi x dpt join...cian gak kan...so consider kwn, gamble je g kenduri belah lelaki...tp bie ckp x kisah pon mane2, asalkan dtg...ok, setel..

Oleh kerana kejadian telah lama berlaku, sila layan gambar je ye...x byk pon...

the pengantin...

pengantin and the bujang

nabirah & fiedah

nabirah & aimi

us...

tgk la aku, dah rupe mengandung dah...tp jgn disalah sangka...perut xde la membuncit sampai gitu skali..haha..tu sbb ktorg duk bwh kipas n baju aku diterbangkan angin..haha..alasan mesti terbaikk yoo...tp serius, sape yg blh tlg aku to reduce my weight...aku dah xtau nak buat camne...mkn ape pn ttp x jd...turun pon 1kg je..pastu naik balik..hmmm


Aku mkn siap tambah2...tapi bkn tambah nasi...tambah lauk je...hehe..sbb ikan keli goreng bercili die best gile..pdhal b4 dis, aku mane nak mkn ikan keli bagai ni tp ari tu ntah ape angin masuk bdn, mkn lak ikan keli...best sbb die goreng garing...aku mintak fidah ambikkan, skali die tibak sekor trus utk aku pulun...org suh ambik separuh je..hampeh cik fidahku syg itu...hehe..tp mkn byk2, loya gak..uwekk

Gambar penutup:




SELAMAT PENGANTIN BARU
NABIRAH & FARID


14 FEBRUARI 2010







Wednesday, March 3, 2010

KERANA

Lately aku addicted kat 1 song ni....
Dgr kat radio die cakap tajuk lagu KERANA by RAZI RAHMAN...
Tapi aku curious, btol ke razi rahman??
Sbb aku google lirik, xdpt pon..yang kuar razi rahman mende2 je...
Aku mntk fidah downloadkan sbb ares downloader aku mslh mende ntah...nyampah je aku..
Tapiiiiiiiiiii....fidah ckp x jumpe gak...
Adakah aku berada di zaman bile???sgt pelik disitu..

ATTENTION,
Sape2 yg jumpe lagu ni tlg pass kat aku...tq in advance...hehe


Kehadiranmu bagaikan pelangi pagi
Yang mewarnai hati ini
Kelembutanmu mencorakkan hidup ini
Kerana kasihmu abadi
Kerana cinta hingga akhirnya
Sampai ke tua kita berdua
Keranaku x mahu terus hidup tanpamu
Keranaku x mampu bernafas tanpamu
Keranaku x mahu rindukan pelukanmu
Kerana x mampuku berjauh dgnmu


..............................................................



**lirik ni gigih aku dgr sambil menulis..hehe












Rase nyesal lak..

Skrg aku adalah keseorangan di ofis...
Rasa mcm nyesal lak x ikut...hmmm
Td naim suh tutup je ofis, ikut berarak skali...
Tp aku ckp "xnak"....
Bile tgk sume berarak..aku mcm...uwaaaaaaa, nak itotttttttttttttttt.........
Tp xde la menyesal x sudah...hehe
Tgh pulun bace blog n layan fb abis-abisan b4 sume org balik..hehe
Syiokkkkkk!!!!

Mac 2010

Today dah masuk hari ke3 utk bulan ke3 dlm tahun 2010 ni...rasenye no pencapaian yg membanggakan pon stakat ni..

Means dah masuk bulan ke 5 aku stat keje kat skolah ni...mase mula2 masuk dl, ya rabbal alamin bosannye...sbb xtau nak buat ape kan...so hari2 dilalui adalah sgt pahit...hahaha..asyik la mengadu+menangis+stres kat kwn-tempat-mengadu je...die pon dah pening nak nasihat camne....tension aku dgn keadaan guru2nya, guru besarnye...hmmpppp

Tapi skrg ni dah ok...bkn stakat ok..ok yg byk2 ok...hehe...cuma boring je la sbb keje xde pon, asyik tlg cikgu buat keje je...kalau x tlg aku rs cam mkn gaji buta je...x best pulak...so tlg je la dr duk saje je kan...

Cikgu2 sume pon dah ok...staff2 pon ok, GB pon dah ok jgk...dah phm sume perangai manusia kat situ..n paling best adalah naim n cikgu PK 1...dorang ni kpale slamber2...mmg masuk la dgn aku...n stat bln ni jugak dah mula kedengaran hilai tawa aku yg menggegar dunia itu....haha

Oh ya, hari isnin lepas lepak dgn fidah...tp dlm keadaan mood yg x ok...ckp2, borak2, crite2 n tibe2 die wat lawak ape ntah...aku pon ape lagi, belasah gelak sampai 1 kfc dgr (oh, ktorg lepak kat kfc)...fidah kt xpe, dah lame x dgr aku gelak gitu...'rindu' katenye...haha

Hmm...harapan aku kalau rezeki aku kat skolah ni, biarlah aku lalui hari2 yg mendtg tanpa mslh besar, n ceria2 slalu...tp aku slalu juga doakan supaya dpt rezeki yg lebih baik, yg blh dibanggakan utk tahun 2010...aminnnn

Kamu (u know who u r), sila doakan saya.... :))))))

bersyukur....


Tuesday, March 2, 2010

Bosan

Td kat skolah mcm cacing kepanasan, xtau nak buat ape..sbb td sedikit bz kat skolah n bile ptg tu sume org xde...tggl aku n k.ti je..dah puas menjelajah ke sluruh dunia maya dah...last2 kul 4.33 br teringat ade gambar nak upload utk blog...upload 5 keping, nak upload seterusnya terus failed...rupenye cikgu lab dah off server...!@#$%^&*

Awal2 ms xtau nak buat ape tu xnak igt...dah nak menjelma kul 5 br nak igt...pale hotak btol otak aku ni...hehe

Esok berkemungkinan besar akan menjadi hari yg paling bosan di dunia..sbbnye aku akan keseorangan...k.ti ade kursus, k.atiah cuti menjaga suami n naim pon gataiiiiiii jgk nak cuti...tp aku x bg...haha...die kt kalau xde urgent die dtg esok..kalau die x dtg makanya aku akan keseorangan la..isk3

Tapi kebagusan jgk, sbb esok ade perarakan sempena maulidur rasul..jd kalau naim xde, aku mesti x pyh ikut...yeeehaaaa!!!best gak tuh sbb aku mls nak join cikgu2 sbnrnye...aku x rapat sgt sbb duk kat opis kan....tapi kalau naim ade, xpyh ikut jgk sbb tugas naim adalah menjadi cameraman...so aku akan menjaga pejabat...best3..

Bermaharajalela la aku.....HAHAHAHAHAHAHAHA







Monday, March 1, 2010

Ceritera Hari Ini

ASTRO BONGOK!

Benci btol aku..astro umah aku wat hal..kuar suare je, xde gambar...mula2 igt wayar tercabut ke hape sbb everytime jd gitu sentuh2 sket wayar kat blakang tu dah ok...tp 2 hari lps, x jd lak..abg aku chek la, die kt maybe dekoder rosak...haprak!

Dah tu die tny kwn2nye, sume ckp bgs tukar baru je sume sbb kalau ambik baru bayar rm60 je, kalau repair dekoder tu kena rm120..sah2 la bgs tukar baru kan?so abg aku pegi agen astro, buat report dekoder rosak sbb katenye kalau ade repot tu cepat sket take action..kalau xde repot, sebulan br nak ambk tindakan.gile!

Td balik keje, kosong umah...ayah aku lepak kedai, mak aku g umah kezen aku tumpang tgk na o mei..kesian hokeh!rase terkontang kanting je duk umah ni..aku xpe la, at least leh je tenet2 bagai ni..mak ayah aku la kesian, mcm cacing kepanasan je...pastu nak rebut2 baca paper..huhu...esok kena beli paper byk2 la..igt nak bg tgk tv3.com.my je, tp line x kuat plak..hmmm..cian betol..so td, i texted my abg:

aku:bosannye kami xdok tv..isk3

amie:hehe,seminggu lg

aku:tidak!!!

Seminggu ko!ape nak buat seminggu ni???dasyat la astro ni...bab org x byr bil, ko cpt je kan?kalau nak selesai mslh org, lembap je...dah tu nk naik yuran tu, yuran ni..mmg haprak...aku rs dah bertimbun2 aduan org buat, tp still dorang cam gitu gak...pekak badak.mentang2 la sume org pakai ko, ko eksyen la ye..

eh tp abg aku ckp promoter2 astro tu leh dpt almost 3k sebulan..yummy2... :p

Ayah aku dah ssh hati xleh tgk Halimah Jongang die...haha..melayan btol die...yg mak aku plak, lagi la byk citer die miss...isabel la, na o mei la, kuliah subuh la...aku risau the biggest loser..hehe...last week lupe nak tgk...isk3..pastu risau cite korea 3 brothers dan jugak 2 days 1 night..uwaaa

Ok, masuk crite lain...ayah aku skrg gile nak beli tv lcd..haha..ni sah2 la ade die borak dgn sape2 ni...btol rupenye...die borak dgn kwn lame die...org tu dah pkai lcd, katenye dah murah skrg...so beria suh aku beli lcd..td mak aku ckp die mcm dgr dlm brite kat radio, ada tunggakan kwsp utk pesara ape2 ntah...x clear sgt..pastu bgtau ayah aku, die bls "ntah2 ade rezeki ayah ni"...aku gelak je, bab2 duit cepat btol die..pastu die tambah lagi "kalau ayah dapat tunggakan tu, ayah nak beli LCD"...kau!!!!mmg tau ayah aku ni..kalau nak, dan2 tu la die...haha...aku gelak besar dgn mak aku...

Tell me, ape yg kami boleh buat tanpa tv dlm ms seminggu ni???dah mcm org zaman jepun lak...meati kuar je lawak2 x berpekdah dr ayah aku ni..huhu




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...