Sunday, October 31, 2010

A Good Info. Haha.

Saya dapat info (blh dipanggil info ke??) i dr blog bakal kakak ipar saya yg mane saya mls nak link kan...hehe.

Tapi saya setuju sumeeeeeeeeeeeeeee psl info2 kat bawah ni...so lelaki2 di luar sana, take notes! :)

************************************************************************************************

1) Setiap kali dia call tapi panggilannya terputus, dia mungkin tidak akan menghubungi anda semula, tetapi percayalah sebenarnya dia masih berada disisi telefon & mengharapkan kamu menghubunginya semula sebagai bukti anda belum puas mendengar suaranya. Yang ni betul, aku setuju. Kalau dah terputus tu perempuan harapkan sangat lelaki ambil inisiatif call balik. Barulah perempuan tu rasa dihargai. Perempuan rasa hegeh-hegeh sangat kalau dia terpaksa call lelaki tapi mmandangkan rindu yang tidak tertahan tu dia terpaksa korbankan ego & wang RMnya demi lelaki yang dikasihi. Tapi alangkah bengongnya lelaki yang tidak reti-reti nak ucap terima kasih bila perempuan yang telefon & taknak telefon perempuan tu (lemak sudah banyak) sebab dia rasa diri dia tu hebat sangat kot sampai ada perempuan yang call dia. Not gud ni.. Kalau perempuan telefon faham-faham je la. Maknanya awak tu yg kedekot kredit tahap jering busuk. -AGREED

2) Sekiranya dia memberitahu kamu dia amat rindukan kamu, itu bermakna dia amat mengharapkan kamu berada disisinya kala itu. Betul tu, perempuan ni suka kias-kias. Sebenarnya dia nak ajak dating la tu tapi die guna cara kata-kata rindu supaya lelaki faham penyakit rindu ubatnya datingla. Tengok wayang ke, pergi zoo ke, candlelight dinner ke. Ni tak, kalau perempuan tu kata rindu, lelaki bengong pun akan kate rindu juga, malah dua kali ganda rindunya dan akan kate sabarlah dengan rindu tersebut sebab ia dugaan bercinta. Pegidah. Buat-buat tak faham pula. - SGT2 AGREED

3) Dia mungkin akan berkata 'tidak' setiap kali kamu mempelawa untuk membelikan hadiah untuknya. Tapi jauh disudut hati, dia amat berharap hadiah itu menjadi miliknya. Ha ni paling best nih, perempuan yang sejak azalinya dianugerahkan sifat malu yang lebih tinggi daripada lelaki akan kata “takpelah” jika lelaki nak belikan dia sesuatu. Tapi sebenarnya dia nak. Hatinya meronta-ronta kata nak tapi sebab dia malu dia lebih selesa kata tak. Ada lelaki bengong tu kalau nampak perempuan tu dah belek-belek teddy bear ke, cincin ke, maknanya dia nak la tu tapi si lelaki ni buat bodoh je. Ala apa salahnya belikan untuk dia. Perempuan memang suka dapat hadiah daripada pakwe dia walaupun hanya sebiji gula-gula dia akan menyimpan plastik gula-gula tu kat dalam diari dia. Percayalah. - BG SAYA TAK JUGAK SBB KDG2 SAYA MMG MAKSUDKAN YA...HEHE..

4) Setiap kali dia merajuk, sebenarnya dia hanya mengharapkan kamu bersungguh-sungguh memujuknya. Kalau lelaki jenis ego jangan haraplah nak pujuk. Lelaki yang gentle ialah yang mengalah dengan sifat perempuan yang hatinya terlalu sensitif jika sang lelaki itu mengguris hati dan perasaanya. Tidak perlu minta maaf hanya genggam tangannya erat-erat. Kesat airmatanya dengan jari anda dan bisikkan ditelinganya yang anda benar-benar sayangkannya. Pergh.. kompem hati wanita merajuk itu akan melting cair macam mentega yang dicairkan di kuali panas. -AGREED

5) Perempuan biasanya ingin selalu diberi perhatian. Benar. Kalau perempuan tengah cakap tu pandanglah mata dia. Kalau cerita yang dia cerita tu tak best ke, apa ke, si lelaki tu angguk-angguk geleng-geleng ambil hati jelah lepas tu cuba ubah topik. Ni tidak. Masa perempuan tu dok pot pet pot pet bercerita mata dia boleh pula jeling kat perempuan lain yang tengah lintas jalan. Ada ke patut. Kalau bawa jumpa kawan-kawan, si lelaki janganlah tinggalkan dia. Ohh, mentang-mentang dah jumpa kawan aweknya di sisihkan. Banyak cantik. At least perkenalkanlah dia sebagai buah hati ke apa ke. Taklah perempuan tu rasa kecil hati dan rasa tidak diberi perhatian.

6) Dia akan cepat berkecil hati sekiranya kamu asyik mempersoalkan fizikalnya. Jangan sesekali membuat dia berasa begitu rendah diri apabila berada disisi kamu! Perkara ni terjadi kalau si lelaki lebih up dari perempuan. Mungkin perempuan tu gemuk air ke, pendek ke, hitam ke, berjerawat batu ke. Janganlah tegur. Terimalah kekurangan dirinya itu dan jangan ejek-ejek atau buat gurauan melibatkan fizikalnya. Laa, kalau dah rase orang tu tidak menepati citarasa kenapa awak pilih dia sebagai makwe. Ish, tahpape tah. Nampak sangat awak tu tak laku cik abang oi.

7) Dia mungkin mempunyai ramai lelaki lain dalam hidupnya. Dan dia mungkin akan selalu membandingkan kamu dengan mereka. Tetapi percayalah, cintanya tidak pernah berubah terhadap kamu. Betul tu. Antara kawan dengan kekasih banyak bezanya. Ni aku rujuk kepada student-student la khasnya. Biasalah kalau ada kerja group yang akan campur lelaki dan perempuan. Dah memang syarat pun dalam group mesti mempunyai sekurang-kurangnya seorang lelaki kan. Kalau dia nak banding-bandingkan tu maknanya dia nak kamu berubah jadi baik dan sempurna di matanya. Jangan kisah sangatlah. Dan jangan jeles mengkhinzir buta.

8) Sikap ambil beratnya kadang-kadang merimaskan kamu. Percayalah, sekiranya seorang perempuan itu tidak mengambil berat tentang dirimu, dia sebenarnya langsung tidak mempunyai perasaan terhadap kamu! Lihat sahaja mak korang. Mustahil tiada yang ambil berat gila-gila. Hati seorang perempuan memang begitu. Hal-hal kecil pun dia begitu prihatin. Ambil berat tandanya she’s corcern. Bertuahnya kamu kan ada orang mempunyai banyak masa untuk berfikir tentang kamu. Jadi bersyukurlah. - SGT2 AGREED





Adikku..

Wahhhh...org kelantan joli sakan minggu ni ye...ari ni cuti sbb smlm menang bola, khamis ni cuti sbb mengundi..

Pg td,

Hanis: K.deq, kijo ko??

Me: Ye la, bakpe? anis cuti ke?

Hanis: Aah...ore x kijo...

Aku: Bakpo?

Hanis: Bola kan menang mlm...

Aku: Cissss...bagus btol ni..

Hanis: Khamis ore cuti plop sbb ngundi...doh la khamis minggu lepas ore cuti jugok sbb cuti ganti sabtu kijo....hihi


Uwaaaaaa....sungguh kijam adikku itu...kalau die cuti konpem la awal2 pg call aku bgtau die sedang cuti...mmg sungguh bagus!




**Liya, mu rugi ar walaupon mu ore klate, tp mu kijo kat lain...padan muke!!!!!

Haahahahhahaha..





Saturday, October 30, 2010

Live Update

Tahniah:


Juara Piala Malaysia 2010

Tahniah jugak utk Hairuddin Omar (Pemain Terbaik)..


*So, xpyh gaduh2 ye... :p

**Rugi la org2 kelantan yg x g stadium tu..haha.

Hmmm..

Telah melakukan satu perkara yg membuatkan hati jd x sedap...

Nak men game x leh concentrate dah...nk tenet2 pon xde mood..

Mlm ni konfem xleh tido...

I feel bad... :(

Menyesalnyeeeeee...... :( :(

My weekends.

Minggu ni aku x balik kampung... aku rase kalau x balik kg, hidup x sihat skit la..huhu..bukan ape, mmg xde ape nak buat kat cni...

Smlm bgn pagi2, aku sapu umah ni dl pastu rendam baju n basuh baju...ptg kuar jap g mesra mall...buat keje yg x kuarkan peluh lgsg kan??kalu kat umah kg, sapu umah tu dah berpeluh2 kuar...pastu skrg ni duk tlg ma berkebun...so mmg kuar sgt2 la peluhnye....aku ni bile x kuar peluh, mula la rase x sedap je bdn ni..

Pastu ari ni lg la x buat ape...bgn pg td layan tv pastu tertido balik..pastu petang kuar mesra mall lagi..hihi...kesian kami kan? asyik2 mesra mall je...ni br je balik ni...

Smlm giler ramai org kat mesra mall...mmg aku x penah tgk pon org seramai tu kat sana...sume parking depan kiri kanan, sume penuh....dasyat owh...ari ni sume kedai la aku tawaf....masuk body shop sbb perfume dah nak abis...so survey2 dl sementara tggu gaji...hehe...tp SA die annoying je..duk ikut org situ sini....aku ni jenis x suke la kalau membeli, org duk ngekor je....pastu aku kuar je dr situ. g guardian, survey jugak harga solution utk lens n eyemore...blum beli lg sbb nak tgk harga kat k.brg camne..hehe.

Jalan2 jap, then balik kuartes...

Tu lah hari minggu aku...hehe.

30.10.2010

HAPPY BIRTHDAY TO:

NOR RAIHANA MAMAT (mummy)
&
AQIL RAZIQ BIN NOOR AZAM HANIF (son)



May God blees both of u!

Friday, October 29, 2010

Mimpi.

Aimi, saya pon terpk seperti anda...mimpi ade maksud ke eh??

B4 ni, aku slalu mimpi kat seseorg tu...die slalu ade dlm mimpi aku...tp bkn la sbg watak utama...cth nye aku tgh hepy2 dgn kwn2, ade muke die tgk aku dgn perasaan sayu je..seriuss, aku slalu mimpi gitu..

Ari tu skali aku mimpi pegi mandi manda kat air terjun dgn kwn2, cikgu2 skolah pon ade gak...n tibe2 die ade je duduk kat tmpt ktorg, tengok je aku bergelak ketawa...muka die mase tu mmg sedih gile..die tgk je aku x lepas2...sayu ok! :(

Tuhan nak bg petunjuk ke die sedih tgk aku hepi eh??

Latest, smlm mimpi die...dah janji nk kuar tgk wayang tp aku mcm pelik sbb kebiasaannya tgk wayang hari lain..die suh aku g beli tiket....dah siap beli tu aku tgk die xde...lame sgt cari2, sampai jumpe cikgu2 sekolah lg dlm mall tu...siap jumpe gb n family lg...ntah pape..mase tu aku sedih gile, nape die tipu aku..so aku decided nak g cr die kat tmpat ktorg park kete...dah la die park kete jauh gile mase tu..tapi otw nak g tu, die dtg kat aku and aku nangis tgk die...

Lepas tu aku terjaga..

Tuhan nak bg petunjuk ke lari jauh mane pun die akan dtg balik kat aku eh??

Hmmm...konpius jap..







29.10.2010

HAPPY BIRTHDAY TO:

YUSOF SUKERI BIN MOHD NOR
&
ADINI SOFIYYA BT YUSOF SUKERI


Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat..
Kakak, jaga adik baik2 ye...jadi anak yg solehah.. :)






**p/s: tahun ni xde gambar sbb fon rosak...so nak kelebet2 gmbar dlm memory card pon xbleh..sedikit kesedihan di situ.. :(






Thursday, October 28, 2010

Mari kite ber 'random'...hehe.

Haha...xde idea nak update blog...yg n3 ada tiap2 ari tu sbnrnye aku auto-publish...mcm biase..hehe.

So jom kite layan random things yg aku duk pk or yg tgh berlaku skrg..
  • I need to buy eyemore la....mata kering je skrg ni...ye la, keje duk ngadap pc je pastu duk dlm aircond lg...mana nak tahan lens ni kan...ari tu igt blh je tahan sbb normal things la kan...tp skrg ni x selesa la...mmg nk kena beli..cuma tgh memilih nak beli yang brand eyemore (utk kanta lekap) punya ke or nak beli kat kedai spek yg mmg khas utk kanta lekap tu...ermmmm, help me anyone?? ;)
  • Skrg mcm cpt lapar je...sokmo la nak mkn je rase..takut je berat naik plak tp ari tu timbang, alhamdulillah x naik lg...kalau aku kuar kat mesra mall, pegi tmc tu mesti aku g timbang...bukan yg mesin bayar tu tapi kan ade die jual scale, so aku naik je la atas scale tu bile tgk org xde sekeliling...haha. kalau pegi 2 kali seminggu, 2 kali seminggu la aku timbang..ari tu paksa2 kwn aku masuk tmc even die xnak..die mcm pelik nape aku beria2 je suh aku masuk, pdhal aku nak suh tlg die tgk berat aku je ms aku naik scale tu...muahhahahhaha..dah lps aku suh tgk tu, die siap tny lg "ni je ke sbb nak suh masuk?"...haha. Comel. ( eh, knape comel tibe2?? sbb aku rase comel die ckp gitu..lantak la..haha. )
  • Ada satu giveaway (GA) yg aku belum buat, di tag oleh my sis...td aku chek lmbat lg expired date die....so tggu time rajin la skit...skrg ni tgh mls bab2 meng'copy' ni...hehe.harap2 sempat buat b4 tutup, mane tau dpt hadiah...haha.
  • Aku skrg ni tgh latih diri utk minum air masak 250ml/hour...satu botol air mineral kecik tu 500ml kan?sekali minum aku leh habiskan separuh botol, so bersamaan dgn 250ml la kan?blh la habis dlm 5 botol sehari kalau btol2 ikut... I have to dapatkan balik kulit yg dulu2...dulu rajin minum air, kulit mmg nmpk sgt beza dgn skrg..pemalas nak minum air..kalau ikut, aku leh je minum kerap lagi tapi mslh lain pulak yg timbul nnti....asyik nk g tandasssss je nnti. dah la aku ni pemalas nk g tandas..kalau mls, nnti sakit lain plak muncul....cannot..cannot.
  • Aku skrg ni spt ini:
(Pic credit to google)

Itu je yg berubah..pakaian n perangai tetap je mcm dulu...haha..rasa selesa je skrg..lgpon dlm lab ni kan sejuk, so mmg ok je....kalau panas kat luar pun, kaki x kena panas maka die pun putih...hehe. mmg ade hikmah Allah suh buat sume ni tp kite ni la kan....biase la manusia, byk alasan...insaf 2 minit. Hehe. Pastu mula la hobi baru timbul, BELI SARUNG KAKI. Haha. Everytime nmpk sarung kaki, belek telek lame gile pastu kalau x sedar diri ade la dlm tgn nak g bayar...haha.


Ermmm...ape lg eh??rasenye xde ape lg kot...itu je la stakat ni..

Ok, adios amigosss!







Riwayat hidup saya.


Hai..

Saya rosak lagi..

Kesian tuan saya....die sedih sungguh kali ni..mase mula2 die kesan saya rosak, sume bende yg die buat jd x betul...nasib mase tu die dikelilingi sepupu2 yg suke lawak2...tp tuan saya ceria dlm sedih...dorg sume gelak tgk tuan saya yg x tentu arah...mak tuan saya pon gelakkan die..hehe.

Ari tu tuan saya dh bwk saya ke hospital tp doc tu ckp dorg xde spare part utk pulihkan saya...dorg suh chek kat hospital lain...lps doc tu ckp cmtu, sy nmpk tuan saya sedih sgt...kesian tuan saya.

So ari ni tuan saya tinggalkan saya kat kg...tp die ragu2 nak bwk or nak tggl je saya...tp dengan berat hati, tuan saya dah tinggalkan saya....

Saya rindukan tuan saya, mesti tuan saya pun tgh rindukan saya..

:)



**lps ni blog ni mesti kosong x bergambar utk beberapa mggu, i guess.. :'(





Wednesday, October 27, 2010

Hari Ini Best dan Tak Best Jugak.. Hehe.

Sumpah stress!

Tgh buat keje, blum sempat save lg blackout secara tiba2 plak...pc mane la nak ade batery mcm laptop kan?? kalau keje tu dalam Word, xde la kisah sgt sbb nnti die kuar balik yg kite x save tu kan tp ni dlm photoshop ok!!!!! nak cut2 gambar tu bkn senang, berpinau mata...skali kn buat balik sume..terus mak rase nak tukar jd raksasa u olls!

Kalau sekali aku ok je, ni 2 kali ok! Uwaaaaaaaaaaaa...apakah malang nasib aku ari ni?? tp xpe, senang je...haha. Time aku ade mood ni blh la aku ckp senang n cepat je, cuba xde mood mmg mengamuk kat situ jugak aku td! Hehe.

Tapi arini ceria jugak....byk bende best yg jadi arini... I suke! :)

Fuhhh....time to buat keje!!!!

Daaa...jumpe lg di lain masa.. :)





Selamat Bertunang! :)

1st skali, aku nak mntak maaf kat kwn aku ni...janji nak publish cpt post ni, tp sampai ke sudah die menunggu....hehe.

Sila phm keadaan sy yg sungguh pemalas ini..

This is my best childhood fren's engagement ceremony...die dh jemput aku awal2 lg, so nak xnak aku harus blk kg la kan...mase ni 15 Oktober rasenye..

Enjoy the pics! :)
The dais..

My fren...Fieza..

Yang diraikan.. :)

Lepas rombongan lelaki balik, maka bermula sesi bergambar...haha.sakan ok bergambar...kwn aku ni lagi la, penat nak layan cameraman lagi, pastu layan ktorg yg nak bergambar lagi...tp die suke je nak layan aku ambk gambar die sbb die tau aku nk masukkan dlm blog....haha.

Die buat ni kul 3 ptg camtu...panas sgt ok! mmg peluh mcm sebaldi penuh je yg kuar...serius berpeluh...mata aku dah mcm xde rupa dah mase ambk gambar sbb eyeliner bercapuk2 dah...i nak cr waterproof eyeliner lak..hehe. :)

Tapi kwn aku relax je...mekap die x berubah pon...aku ni dh rupe mcm hape dah..bibir pucat lesi, mata mcm jerangkung..

Me & her..baby ni bakal anak buah die.. :)

Wif her only sister...

Ni sume bdk2 kg aku..



Ok, dah.

Kalau ikut aku, berlambak lg aku nk letak ni..tp kang org menyampah plak...haha..


SELAMAT BERTUNANG TO MY DEAR FREN!








Tuesday, October 26, 2010

Fb.

Kwn2 ramai yg tnya, nape nama saya xde dah kat fb?

Jwpn saya:

"Saya dah resign dr dunia fb.. :)"

Ermmm, kalau igt kwn2 mmg rasa nk bukak balik tp rasenye lps tutut akaun fb, hidup tenangggggg sgt...xde dah nak memendam rasa, melihat ape2 je yg bisa merosakkan mood saya, berfikir dgn status2 yg x clear spt 'Alhamdullilah..', 'syukur kepada Tuhan..' dan sebagainya...x clear kan??? hehe.

Saya ni seorang yg suka berfikir kwn2, kdg2 sampai memudaratkan diri dgn berfikir bende yg bukan2...so saya x suka bende2 spt itu n x suka crite2 yg stop di tengah jalan...kalau sape2 crite mcm tu kat saya, mesti rasa geram n mls dah nak layan die...buat sakit ati lg ade la.

So, kesimpulannya...biar lah saya terus bersara dr dunia fb...hidup sy sgt tenang tanpa fb! Cuma yg susahnya, kalau ade wedding or ape2 ttg kwn2 la...saya x dpt info pon, tau2 je kwn dah kawen...sedih jugak tapi xpe la...i still have kwn2 yg leh bg info and AIMI ZUHAILI, NABILAH, AKMAL WANI, saya mengharapkan ihsan anda utk mengkhabarkan pada saya ye...hehe.

Tq kawan2...

:)


Sua Rasa TV9

Ok, ini adalah kejadian yg dah lame gile berlaku....maafkan hamba...haha.

Ari tu kan ade Sua Rasa kat Trg... x silap aku 8-9hb kot...

Alkisahnye, mggu tu aku x blk kg...so aku duk kuartes, dgn k.nor...zura pon mmg biasenye x balik...pagi sabtu tu ktorg plan nak g mesra mall tapi bgn2 lepas subuh tu, buatkan nasi goreng and tgk tv...tertengok la tv9..makanye bunyi la suara2 menyesal x balik la, apa la...

Zura ni ape lg, mula la ajak g sua rasa ni...aku ni duk la mls2 nak drive sume kan...tp mek ni kalau die dah nak g, mmg konpem die g nye...haha.

Makanya, pegi la kami...huk3..

Aku dgn muka x semengah nye...dah la x bwk baju kat kuartes, pkai je baju yg ade...



Ustaz ni putihhhhhhhhhhhh sgt...kagum ktorg tgk keputihan die...mmg melampau putih ok!


Ni aku x kenal, tapi zura kate die artis jugak...haha.






Malam tu sampai kat kuartes kul 8 lebih kot....sume kepenatannnnnnn....

Monday, October 25, 2010

Kemeriahan raya di SKPK

**AWAS!! ENTRY INI MENGANDUNGI BANYAK GAMBAR..

Hahahhahahhahah....akhirnye kuar jugak n3 ni..

Aku dah lost track bilekah sume ini terjadi...haha. sbb dah lame sgt kan, so tarikh pon dah x igt n aku mls nak kelebet2 balik.kih3..

Mula2 aku nak susun gmbar2 ni ikut turutan je tp bile aku susun, aku dah mula fedup sbb b yk sgt gmbr, so kesudahannya mmg aku letak random je...lantak la..kalau nak susun, mmg ne ni kuar tahun depan aku rase..haha.

Ok, jom kite melihat gambar2 bersama caption2 shj..

Cekidoutttttttt!


After majlis...cikgu2+kakitangan

Geng2 aku kat skolah..
K. Jie, Moi, K. Lah & Sya

Us lagi but tukar K. Lah wif K. Nor..hehe.

Moi.. :)

Moi again.. :)

Wif K. Nor..

After majlis-kakitangan sekolah
L to R: K. Zie, Syahril, GPK 1, Syukri & Zura



Me wif K. La..



Ni sume geng2 aku.. :)



K. Tie, K. Ruzila & K. Dah


The VIPs










Sya duet2 dgn Syukri..

Pemenang baju tercantik (L)-Ustaz


Karaoke..



Sya and zura- DJs on that day..

Mase ni dah ujan rintik2 tp aku n K. La semangat kental je xnak lari...org lain sume dah lari2 masuk khemah...aku, kalau dgn K. La ni ade je keje gile yg ktorg buat...die ni pale gile2 tau tp dah anak 3...pening aku nk layan die kdg2...haha.




Ambik puding kali ke-3...hahahaha.


Pembahagian satay utk bdk2..



Makan-makan...

Ketibaan VIP..



Adam-Ustaz's son...nangis2 bile suh naik kat pentas buat fashion show...bile aku tny nape nangis, die kate 'takut tgk ramai org'...hahahaha..adam2..

Sya and Zura...


Wif peserta fashion show..


The perempuans....

Ada 3 psgn suami isteri kat skolah ni.. :)

Ustaz and K. Wan

Cg Sabri and K. Zie

K. Lah and Cg fendi

Ni kejadian2 mase b4 photoshoot...sume duk bz taouch-up..

K.hani, our GB and Cg Fadhilat..

MC on that day...
K. Laini & Cg Azahari

Ustaz Ismail..

K. Nor dgn bunga2nya...die ni mmg gile bunga...everytime lalu kat tmpat ade bunga, mesti suh aku snap gambar die dgn bunga...sungguh minah bunga!

Me wif K. Lah

Cg Marzuki..

Kuih raya utk budak2..

Afero & Sya

The jejaka yg tidak bujang...haha.
L to R: Azahari, Afendi, Fadhilat, Afero...

Guru KAFA-sponsor puding...

Makanan byk giler ok...siap byk lg lebih2 after dat and masing2 tapau je..the menus:

-Lontong
-Nasi Minyak
-Soto
-Laksa Penang
-Puding Cocktail (3 kali aku ulang alik mkn ni..haha. fevereto..)
-Rojak
-Ketupat, lemang, rendang
-Kek coklat, puding, agar2
-and many more...dah lupe..haha...


K. Raja Norini and K. Jie

Moi & Cg. Azai

SKPK's students..

Our GB..

Sya tengah mekap2kan budak2 utk pakaian tercantik.. :)

Fashion show..

Ibu dan anak...
K. La and Insyirah Nuha Husna...muka copy paste ok.. :)



Fuhhhhh...fenattttttttt!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...