Wednesday, March 12, 2014

Family time..

Assalamualaikum..


Lame pulak tak berupdate blog ni. Haritu dah gigih, tapi keje plak banyak kat opis. Stop kejap. Ni zaman bile ntah. Mungkin sebulan yang lepas. Hari sabtu petang ajak adik2 joging sebab aku nak elakkan tidur petang. Wpun ku tahu takkan joging pon sebenarnya tapi at least badan bergerak. Tak suke la joging sebab penat je lebih, peluhnya idok mana. Joging ni boleh maintainkan berat badan je, tak mampu nak turunkan berat badan. Berkali ganda best lagi buat cardio, zumba etc. Ni kat badan aku la, kat badan orang lain idok ler teman tau.

Dan yeeeeeeeeeeeee. Betul jangkaan aku. Sempat ler satu round. Tu pon bukan joging, jalannnn je. Selebihnya gambar berikut boleh explain. Hahaha.








Bergambo je lebih. Yuhanis ada la gigih jugok joging.

Gembira. Best. Tenang. Damai.

Sejujurnya aku dah tau kenapa aku tak kawen lagi. Sebabnya aku dah selesa dgn family aku. Teramat selesa. Apa2 yang aku nak buat, mana2 yang aku nak pegi, aku selesa buat dan pergi dgn dorang je. Orang ajak dating, dah siap janji bagai, tiba2 bila tengok muka ma dgn ayah aku macam tak sampai hati pulak nak tinggal dorang. Dah la weekdays dah takde kat rumah kan, ni weekend pon nak keluar. Ishh tak sanggup sangat. Rela aku aku duduk diam2 dalam bilik dari keluar dating. Terus la aku cipta bermacam2 alasan.



2 comments:

Shopping @ Ibu Rayyan Kids store said...

wow!!!!... I u dah sekarang... haaha gud job deq. Semoga panjang jodoh k. Cepat2 la kawen ok.. haha

MadianiMamat said...

kahkah. mu duk diam2 dgn wan sudah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...