Saturday, July 19, 2014

Pemalas, puasa & raya.

Ermm
Ermm
Ermm
Dah lama tak update blog. Haishh. Ape teruk sgt ni. Dulu semua benda rasa nak cerita. Skrg ni rasa alah benda remeh2 ni takyah cerita la. Masalahnya semua benda aku rasa remeh. Haha. Faktor usia barangkali. Dulu asyik nak ambik gamborrr je, skrg berkurang sikit walaupun still gile bergambor jugok.

Semoga nuffnang tak merajuk dan terus bagi iklan kat aku. Dah lama tak check nuffnang. Ntah berapa sen la yang ada. Ni kalau dah cukup rm50, aku cash out je la. Nak tunggu sampai ratus, ntah2 aku dpt cucu baru dapat kot. Hehe.

Selamat berpuasa semua walaupun ramadhan dah nak habis pun. Hahaha apaaa pun tak bleh.

Selamat menyambut hari raya dalam masa tak sampai 2 weeks lagi. Aku belum beli baju raya. Acaner ni. Habislah. Kuih raya dah ada, duit raya dah ready, tp tp tp baju raya belum beliiiii!

Maaf zahir batin semuaaaaa!

💙

posted from Bloggeroid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...